Ja miałam pomysł na nasz znak rozpoznawczy... Wiąże się z kosztami, ale małymi jednak 🙂
Proponowałabym taką jakby naszywkę z logo re-volty [napis na czerwonym tle i z gwiazdką] a pod spodem nick danego użytkownika.. ;-) Tylko ktoś musiałby zgłosić się na ochotnika na zrobienie tego czegoś 🙂 Od jakiegoś czasu mi to chodzi po głowie 😀
A żółtej bluzki nie mam. jedynie sweter brązowo żółty 😁
Też mam całą serię tych pomarańczowych i szarych. 😁 Nawet jakaś granatowa się trafiła. I dodatkowo można dodać czapeczki firmowe. Na pewno wszyscy wszystkich poznają.
A pamiętacie takie czerwone czapeczki z daszkiem Warki? Kiedyś z piwem były rozdawane. Nie wiem czy je mam, ale też mogą być wzięte jako znak rozpoznawczy 🙂
Widzicie, nie wiedziałam że tak to podłapiecie 😉 😁
Żółta bluzke ew. sweterek to nasza (moja i Koniczki) tradycja, że co roku coś żółtego na sobie mamy. Pierwszy rok to był przypadek, drugi rok to forma żartu była, trzeci... to juz tradycja 😉
To ja się Warkowo ubiorę , ale czapeczkę znaleźć muszę 😎 Mam z tego co widzę tylko szarą pomarańczowe chyba gdzieś pogubiłam 🙄 Napewno sobota niedziela jestem , co do piątku części płatnej - zobaczymy .
Ja będę jedną z tych które będą biegać po sektorze H i pytać ludzi czy są z volty. Jak będę już wiedziała co charakterystycznego będę mieć na sobie to dam znać 😎 Teraz nie mam pomysłów... 🙄
Ja będe Sielankowo ( nie Warkowo , jak wcześniej napisałam 😉 ) czyli pomrańczowo i pewnie zielone spodnie 😉 W łapce aparat . Jeszcze nie wiem gdzie będę - jutro jadę bilety kupić .