wpadłysmy z koleżanką na Górniakową i Sowińską, zresztą pisałam o tym, ale jak zwykle nikt nie zwrócił na to uwagi 🙄 Na Panią Dowbor tez wpadlyśmy w drzwiach 😁
wpadłysmy z koleżanką na Górniakową i Sowińską, zresztą pisałam o tym, ale jak zwykle nikt nie zwrócił na to uwagi 🙄 Na Panią Dowbor tez wpadlyśmy w drzwiach 😁 [/quote]
spokojnie zauważyli, ale ze była to jedno, a że robią z tego halo i wielkie love story to drugie
Hehe, nie, bo tego nie widzialam. Siedzialam w H, obok tego sektora gdzie VIPy byly, ale zajscie na rozprezalnie zaslanialo widok. Wrzeszczalam i piszczalam po jego przejezdzie, ja fascynatka skokow 🤣
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=1379.msg211944#msg211944 date=1238009787] a widzieliście jak się ci cholerni paparazzi rzucili na "gwiazdory" ? ŻENADA 🤔 🙄 a gdzie oni byli jak np. Kiecoń wygrał 🙄 [/quote]
matko, dla mnie to była porażka 😵 a widzieliście jak się przepychali?? Jeden się wywrócił, tak się pchali, żeby być na samym środku 🤔wirek: 🤔
wpadłysmy z koleżanką na Górniakową i Sowińską, zresztą pisałam o tym, ale jak zwykle nikt nie zwrócił na to uwagi 🙄 Na Panią Dowbor tez wpadlyśmy w drzwiach 😁 [/quote]
spokojnie zauważyli, ale ze była to jedno, a że robią z tego halo i wielkie love story to drugie [/quote]
szczególnie mi się podoba tekst "Rapcewicz jest jeźdźcem konnym" 😉
dziewczyny, zrozumcie ze dla takiego pudelka, gali czy super ekspresu wazniejsze sa zdjecia gwiazd niz Msciwoja 😉 nie mozna wymagac od takich gazet zeby byly zainteresowane polskimi jezdzcami, ich zdjecia nie zwieksza sprzedazy danej prasy
spokojnie zauważyli, ale ze była to jedno, a że robią z tego halo i wielkie love story to drugie [/quote]
szczególnie mi się podoba tekst "Rapcewicz jest jeźdźcem konnym" 😉 [/quote]
eeeeeeeeeeeee, czepiasz się... ludzie jeźdzą na rożnych zwierzeciach... mógłby być jeźdzcem słoniowym, jeźdzcem wielbłądzim czy nawet jeźdzcem na emu 😂 😂
dziewczyny, zrozumcie ze dla takiego pudelka, gali czy super ekspresu wazniejsze sa zdjecia gwiazd niz Msciwoja 😉 nie mozna wymagac od takich gazet zeby byly zainteresowane polskimi jezdzcami, ich zdjecia nie zwieksza sprzedazy danej prasy
Wszystko ok, ale po jakiego grzyba te gwaizdy na Torwarze ?? Trybuny raczej w czasie ich występów opustoszały, coraz więcej ludzi przychodzi dla koni, sportu jeździeckiego, a nie dla "gwiazd" zresztą co to za gwiazdy ? Prezenter pogody, czy prowadzący rodzinny teleturniej Żal patrzeć
Ja widziałam z gwiazd Anne Powierzę, mocno szyję wuciagała i chyba była zdziwona, ż enikt nie prosi o autograf 🤔wirek: