Forum towarzyskie »

pielęgnacja i stylizacja włosów, fryzury

Perłowy blond? Hehe.. Do blondu to jemu daleko ale generalnie kolorek pasuje Ci moim zdaniem idealnie 🙂
Sznurce ślicznie w rudym 🙂 A jakie masz naturalne wlosy? Jasne? Bo zawsze masz taki fajny, jasny ten rudy, taki zawsze chciałam
sznurka, ty to natualnie piekna, ale bez rudosci sobie nie wyobrazam, jak zobaczylam zdjecie w blond ze slubu to oniemialam :P

Strzyga, jak wstawialas wiecej zdjec dla porownania to uwazalam, ze dlugich ci najlepiej, teraz ta fryzura bardzo mi się podoba.
ja mialalm rozowe wlosy, uzywalam farby i nie farby. tanio mozesz zafarbowac plynem to smarowania pempowin- nazywa sie pigmentum castelanium i mozesz kupic za 7zl w aptace, tylko do pomocy wez kogos i farbuj w rekawiczkach, a twarz w okolicy wlosow posmaruj tlusto kremem zeby skora sie nie zabarwila. po jakims czasie schodzi i kolor masz ten sam.
widzialam tez filoetowe i rozowe szamponetki, ale z nimi nigdy nie wiadomo co wyjdzie i potrafia schodzic nie kontrolowanie.
z farba efekt byl oczywiscie twarlszy, ale wlosy ktore odrosly potrzebowaly troche czasu zeby znowu blyszczec i wygladac naturalnie.

mery, nie.....!
Querido, coś za coś, w ogóle nie da się ich kręcić nad czym ubolewam 🙁

sznurka, nie wiesz, że wredota zawsze wyjdzie na wierzch? 😀iabeł: piszę bo mi z każdego koloru w końcu przebiją rude pasma  😉
Ha ha ha - coś w tym jest - mi teraz naturalny kolor zrobił się lekko rudawy, zwłaszcza w świetle slonecznym  😎
dzięki!
ciemne własne, brąz z przebijającym kasztanem
ale ostatni raz własny kolor mialam 15 lat temu;]
Burza, ja generalnie jestem blada  😎 Nawet jak się opalę, ale chyba raczej różową.
Strzyga, a mnie bardzo się podoba Twój image - jesteś chyba z natury bardzo delikatna, subtelna i Twój wizerunek fajnie to oddaje 🙂 Jesteś tą swoją jasną, delikatną urodą bardzo ciekawa, nietuzinkowa, ja bym niczego nie kombinowała, tylko dbała o kondycje włosów bo przy cienkich włosach to niestety konieczność, taki to już, niestety,  "los" większości blondynek...
A to moje ciemne rudości w lekko wiosennej odsłonie 😉   Wreszcie mam taki kolor włosów, jaki zawsze chciałam. Kwestia, kiedy mi sie znudzi 😉
Szałowa rudość!
Tak więc od paru dni nowa odsłona -czekoladowy brąz i chyba przy nim zostanę, starsznie mi się podoba  🤣 😁
tym razem, zaoszczędziłam 60zł, nie poszlam do fryzjera farbowac tylko politowala się nademną przyjaciółka  😁 

za pierwszym razem byla na początku jakaś czekolada... po miesiącu był to kolor rudy  🤔 (farbowałam u fryzjera)

->

później z powrotem na ciemny

i teraz już tak wyglądam  😀

martynkakoniki w ostatniej wersji superowo 🙂
A mi się bardziej podobają wcześniejsze wersje 😉
to chyba kwestia ujecia i fryzury, kolor calkiem fajny tylko te sztuczne loki niezbyt piekne (imho) szczególnie przy prostej grzywce
Na poprzednich zdjeciach super
Hiacynta, sztuczne loki?  😁  to fryzura z balu, akurat na zdjęciu po 7 godzinach od wyjścia od fryzjera  😉 porozwalały się i nie wyglądały ciekawie  😉
Martynka 😉 o to mi chodzilo, sztuczne loki w sensie krecone na lokówce czy tam walkach
A daj jakies zdjecie w prostych wlosach? 🙂
sznurka ty mi się najbardziej podobałaś z tymi długimi lokami
wstawiaj fote
Ja jutro do fryzjera idę. Ciekawe co ze mnie zrobią...
Fotki będą po niedzieli, bo kumple testują nowe tła w studiu i przy okazji pomęczą trochę moją facjatę...
a znacie jakies preparaty na szybszy porost wlosow?
zapuszczam naturalne i juz mnie zaczyna irytować posiadanie wlosów w dwóch kolorach  🙄
Asieńka przybij piątkę - też mnie to wkurza, a nie chcę obcinać, bo włosy mam do połowy pleców i mi żal, bo musiałabym obciąć tak do ucha, bo tu mi sięgają dopiero moje naturalne  🙄
szepcik - to już zaszłaś dalej niż ja, moje naturalne jeszcze do uszu nie dorosły  😕
czasami sie załamuje i chcę na nowo farbowac, ale póki co jeszcze trwam w postanowieniu.
Dobrze będzie, wytrwacie 😉

Dziewczyny, co sądzicie o pomyśle, żeby utworzyć tu taki maly katolog różnego rodzaju spięć i upięć? Niektórzy (np. moja siostra) mają tak, że czasem z nudów staną se przed lustrem i fiku-miku mają na głowie jakiś ciekawy koczek, innym razem nietypowy kucyk...a niektórzy (np. ja) ni cholery nie wymyślą nic, co najwyżej skopiują od innych  🍴 Nie wiem jak z Wami, ale gdyby zrobić coś takiego: mamy konstrukcję na głowie, robimy zdjęcie z przodu, boku, tyłu, opis wykonania. A nuż widelec kogoś zainspiruje...?
a znacie jakiś preparat żeby nie wypadały wlosy.. ? wypadają mi strasznie po farbowaniu. Biorę Capivit Piękne Włosy ale nie widze zmian  🤔wirek:
Nie doszukałam się nigdzie. Czy ktoś z Was wie, w którym miejscu w woj. Łódzkim mogę zrobić sobie cornrows?
[img][/img

zastanawiam sie nad zmiana koloru wlosow.. kiedys mialam wisnie i lubilam ten kolor! teraz mam naturalny kolor, na zdjeciach rudo wyszly, ale sa szare bardziej.. kwestia siwatla..
co myslicie- jaki kolor sobie zrobic?
tak mam teraz:

wisniowe:

naturalne ale mocno wyjasnialy od slonca wtedy:
magda, ja bym nie ruszała, bardzo ładny naturalny kolor.
zgadzam sie z burzą
buu  🙁 🤣 🤣
ale szare sa noo
magda, uwierz, niebo lepsze niż wiśniowe. Ewentualnie bym je ciut ozłociła, coś w twoim odcieniu ale z refleksami słonecznymi, lub lekko rudymi.
mógłby mnie ktoś przerobić na blond i rudy? jestem strasznie ciekawa  🤣 z góry dziękuję 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się