Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

masakra :/  gnojki mają zabawę   :nunchaku:

jezu 🙁

tego jest dużo ..

Skur****** jeb**ne  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  👿 👿 👿 👿
wątek zamknięty
o matko, tragedia, męczyć tak biedne zwierzęta dla super filmiku na you tube.

adrianna: no moze nic złego, ale jak byś poczytała resztę, żałosne.
wątek zamknięty
adrianna32 Mnie śmieszą niektóre pytania np. 12-13 latków bo w 4 klasie ma się dokładnie tłumaczone takie rzeczy na przyrodzie, praktycznie wszystko...
Nie wiem jak można po wytłumaczeniu jak się dojrzewa, co to jest sex, jak się zachodzi w ciążę pytać się czy można mieć dziecko na kolanie czy coś  😵 One już robią to tylko po to aby się wygłupiać i innych rozśmieszyć.  😵
Bo mi się w głowie nie mieści aby po lekcjach przyrody, na których jest praktycznie wszystko omawiane wymyślać niektóre z tych rzeczy ... (sama wiem bo miałam  😉 )

Co do uczenia w klasie o "takich rzeczach" proponuje poczytac raport Pontonu na temat edukacji seksualnej w szkolach. Moze podam przyklad z wlasnego podworka - nigdy w historii mej bytnosci w szkole - czy to w podstawowce czy gimnazjum, nie wspominajac o liceum - nie uczestniczylam w rzetelnej lekcji na temat ludzkiej seksualnosci. W podstawowce jedyna lekcja ktora w jakikolwiek sposob powiazac mozna bylo z szeroko pojeta cielesnoscia byly, oddzielne dla chlopcow i dziewczat, lekcje na temat odpowiednio - dojrzewania ze starannym pominieciem spraw budzacego sie popedu czy masturbacji oraz dla dziewczat  miesiaczki. I tyle. Zero rozmowy o asertywnosci czy umiejetnosci powiedzenia nie (to temat raczej na gimnazjum, choc przy dzisiejszym tempie dojrzewania moze i na koncowke podstawowki -.-). Gimnazjum i liceum bylo renomowane i katolickie, wiadomo wiec ze seks byl zideologizowany od gory do dolu. Ze przed slubem be, ze jedyna metoda to kalendarzyk i tym podobne zabawnosci/strasznosci. I tak jest podobno w wiekszosci szkol.
  A ze pytania sa czasami totalnie debilne to mysle ze w tym Alabamka ma racje - na pewno czesc osob piszacych takie rzeczy ma na celu tylko tzw. "zieje".
wątek zamknięty
Nie no naprawdę przepraszam myślałam, że wszędzie tak uczą  :kwiatek:

Już przepraszałam  😉
wątek zamknięty
kelpie: masz racje, ale nie popadajmy w skrajnosci, tu nie chodzi o samą edukację seksualną, tylko to co dzieciuchy wypisują. Jak chore jest młode pokolenie-mam na mysli 12-13 latków itp. bez urazy dla nikogo, każdy wyjatek potwierdza regułę.
To wy wdżetu nie mieliście, w naszej miejscowości hcociaż mała jest, z tego co wiem, kuzynka chodzi.
wątek zamknięty
  Wiekszosc zajec z WDZtu, jesli juz sie odbywaja, prowadzi katechetka wzglednie rownie srednio biegla w tematyce jakas pani nauczyciel oddelegowana do tego zadania przez dyrektora. Jeszcze raz odsylam do raportu pontonu, wlos jezy sie na glowie. Podaje linka, poczytajcie, bardzo ciekawa lektura.
http://www.ponton.org.pl/downloads/Raport_Jaka_Edukacja_Seksualna_Grupa_Ponton_2009.pdf
Alabamka w zadnym razie nie chcialam zebys przepraszala, nie uwazam zebys miala za co.  :kwiatek:
wątek zamknięty
http://emokasandra.blox.pl/html
to jest chore 🤔 🤔 🤦 🤔wirek: 
wątek zamknięty
"MiAlAM 5 LaTKóWw (tEraZ mMam 13) :* :* :* ^^ "

"nAwEt kIEdY ByLaM w SamYch MaJtOcHaCh To OnN mNIe ZlAPaAL ZaA TyLecZeEk, AjJĆĆ, tOo TaAkIeM sWeeTt :* I MnIeE śCiSsnĄał, jAa sIiEm PRzYsUnĘłAam DOo NiEgOm ToO oN mNie ZlAPaL ZaA CyCuSiIa i ŚcIsKajĄc MNie Tu I tu caLoWaŁ mnIE w UstAa, ajjĆć, kOcHhAaMm cIię pItUuń <3333333 :******** 🙂 x** ! :* ! <3 🙂 mrraauu.. :**"

😵 😵
wątek zamknięty
Alabamka, To mnie rozwalilo... 😵

Mialam to wlasnie wkleic 🤔wirek:
wątek zamknięty
Jakie to żałosne...  😵 🤔wirek:
wątek zamknięty
Czyżby podróbka 'emo-martynki' ?
wątek zamknięty
To jest jakaś prowokacja, nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś pisał takiego bloga naprawdę. Zwłaszcza teraz po ,,sukcesie" emo-martynki jest jakiś wysyp takich BlOgAsKóFf.  👀
wątek zamknięty
no nieźle.
jestem zszkowana.
u was prowadzą ksieża u nas prowadził pan od wos-u i było zajebiście, tzn on był normalny.
a najbardziej z tego raportu co tam ktoś się z nauczycieli wdż wypowiedział że gwałt to 100% wina kobiety. no fajne teorie
wątek zamknięty
wątek zamknięty
presja:ha zarąbiste!
wątek zamknięty

Bić biczem po pysku  🤔 😵 🤔 
wątek zamknięty
No tak. I skakać po nerach  :/
wątek zamknięty
pacia: ...  to nie wymaga komentarza.
wątek zamknięty

technologia zrobi wszystko  😉 😎
wątek zamknięty
http://www.frihost.com/forums/vt-63285.html

najgłupsze teksty napisane od bravo 😂

edit.
jeszcze jeden
http://www.teksty.jeja.pl/204,list-do-bravo.html
wątek zamknięty
aragoniasta: w tym 2 to najlepsza odpowiedź redakcji. Buhahaha kaszanka XD

Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!
już ktoś wspominał (:  😂

Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego
😵

Olek 17lat: Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem?? 😂 😂 😂 😂 😂
wątek zamknięty

Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego
😵

Do 9? roku życia też tak myślałam  😜  😁

😂 😂 😂

Drogie bravo!!! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY
😂 czy  😵 ? 🤔
wątek zamknięty
Drogie bravo!!! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY

buahahahahha
trenerem pokemonów-jezu
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
wątek zamknięty
Ja dostałam głupawki chociaż powinnam się załamać  😂 😂 😂 😂
12 lat i tylko 2 dziewice?  🤔 🤔
Skąd wie, że nauczycielka jest dziewicą?  🤔
I ten trener pokemonów  😂
😵 😵
wątek zamknięty
A ja uważam, że nie należy wierzyć we wszystko co brawo pisze. Równie dobrze mogę do nich zmyślone pytanie wysłać i otrzymać na nie odpowiedź 😁
Jaka szkoda, ze czasem bravo nie czytam. Chociaż uważam, ze skoro takie bzdury wypisują to powinno się gdzieś te pisemka zgłosić, chociażby do ministerstwa oświaty, bo aż boli taka głupota 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ja Bravo kupiłam raz w życiu bo napisali o Green Day  😵
Masakra... Chciałam poczytać jakąś nowość czy coś a nie dość, że napisali chyba (bo już do końca nie pamiętam :> ), że jest gejem i ma romans chociaż ma żonę i dzieciaki  🤔wirek:
A on jest Bi i tego nie ukrywa od zawszę, po za tym jego żona o tym wie. A potem się dziwie, że mi każdy dopieka bo słucham GD  🤔wirek:
wątek zamknięty
A ja uważam, że nie należy wierzyć we wszystko co brawo pisze. Równie dobrze mogę do nich zmyślone pytanie wysłać i otrzymać na nie odpowiedź
Jaka szkoda, ze czasem bravo nie czytam. Chociaż uważam, ze skoro takie bzdury wypisują to powinno się gdzieś te pisemka zgłosić, chociażby do ministerstwa oświaty, bo aż boli taka głupota

Ja bravo girl/love czytuje jak nie ma się z czego pośmiać, to tylko otworzyć i głupawa murowana, a potem można w kominku napalić tą ,,cudowną gazetką"
Dokładnie do ministerstwa!, niech usuną to żałosne pisemko.
wątek zamknięty
hahaha, mnie najbardziej rozwalił tekst 'nie mogę przegrać z pokemonami' xD
wątek zamknięty
[b]W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka[/b

! XD  😂 🏇
respekt dla tego, kto wymyślił ten ,,list"  🤣
wątek zamknięty
http://www.frihost.com/forums/vt-63285.html

najgłupsze teksty napisane od bravo 😂

edit.
jeszcze jeden
http://www.teksty.jeja.pl/204,list-do-bravo.html

Kooocham teksty jeja  😍
To może trochę zboczone ale co czytam to padam:
http://www.teksty.jeja.pl/501,ten-pierwszy-raz.html
Uwaga przeczytać całe
Zakończenia zwalają z nóg  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.