a ja różnicy nie widzę wcale. Grace skakała w terenie, na otwartej przestrzeni ograniczona była uwiązem. Subaru skakał na zamkniętej przestrzeni, ograniczonej ogrodzeniem. Dziewczyna dobrowolnie mogła go naganiać i jednocześnie robić zdjęcia ... 🤦 Po za tym najgorsza różnica leży w wieku !!!
prosze też się poczepiajcie 🤣 źrebak pół roczny i półtora roczny ogier 😀 nikt go nie naganiał i nikt go nie zmuszał.a poza tym przy jednej wizycie dobrego weta(glinka) chłopak też skakał i nie usłyszałam kazania na temat skoków w młodym weku 😀 była przeszkoda i sobie skakał sam choć mógł ją minąć 🤣 śmiechu warte :kwiatek: gracee teraz ja usłysze kazanie ha ha
Kobity skończcie, proszę ;< Teraz będziecie się przeganiać, szukać na siłę po archiwach "kwiatków", bo ktoś tam zwrócił uwagę, a sam nie lepszy... Dajcie spokój, bo to do niczego nie prowadzi, każdy już się wypowiedział na temat Grace i chyba starczy? To, czy ktoś przyjmie do siebie uwagi innych to już jego sprawa i takimi ciągłymi wytykami nic nie zmienicie. A to czepianie się tego, że ktoś tam był przywiązany do konia i twierdzi, że widzi, że koń inaczej się zachowuje, jest osowiały itp. to już jest śmieszne i wyszukiwane na siłę, po to tylko żeby dokopać osobie, która aktualnie jest na tapecie do obsmarowania. Jakbyście same chciały żeby te bezsensowne dyskusje się ciągnęły w nieskończoność. Co do dzieciaczków prowadzanych bez kasków - coś, to już jest odpowiedzialność rodziców/opiekunów. A tak nawiasem, to są jakieś specjalne uprawnienia na oprowadzanki ? o.O
Bardzo Ci dziękuję za tę odpowiedź, bo jest ona trafna do tego co tu się dzieje. 🙇 🙇 🙇 Ja już osobiście zdecydowałam się nie udzielać tutaj. A jeżeli panie "kwiatkowe" chcą tak bardzo zmienić świat na lepszy, niech zaczną najpierw od siebie 🙂
OMG... zastanawia mnie, czy ten koń ma taką fatalną budowę w wyniku takiej jazdy (czyt. w dwie osoby i do tego na koniu bez mięśni, wyglądającym na nieprzygotowanego do obciążania go chociaż jednym jeźdźcem), czy też jest jeżdżony w ten sposób POMIMO fatalnej budowy "wrodzonej", nazwijmy to... Tak czy inaczej... 😵
Nie no mięsień pod szyją ma rozbudowany 😵. Jak by był tłuszcz i mięśnie budowa nie była by aż tak fatalna, wygląda to na wożenie się na nieprzygotowanym do pracy koniu, szkoda zwierzaka 😲.
watek reprezentuje tak niski poziom, ze trzeba do niego kopac, zeby go znalezc. nie widze najmniejszego sensu w istnieniu watku skladajacego sie z jednego wielkiego offa, klotni i przyciagajacego trolle oraz uzytkownikow "jenego watku", ktorzy istnieja tylko tu, nic na forum nie wnoszac.