Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Tak czy inaczej, to jest baardzo częsty widok i moim zdaniem bardziej powinno się czepiać tego, kto konia użycza (właściciela), niż oprowadzającego, bo często są to osoby zielone, które w ten sposób dorabiają

oprowadzała właścicielka konia, niestety, bo może inna osoba miałaby choć trochę oleju w głowie

kubusiowa/mordkamiluch4/lolitkowyswiat ( i ile ty tam nicków nie masz )- o takim bezmózgu ciężko zapomnieć
wątek zamknięty
cierpi1enie-bardzo mi miło  😀 nie każdy jest taki "wspaniały" jak ty  😅
wątek zamknięty
Cierp1enie czy ty masz jakiś problem egzystencjalny, niespełnione ambicje, problemy w domu, że tak się wyżywasz na każdym? Widzę Twoje negatywne nastawienie niemalże przy każdym poruszonym temacie, a treść Twoich wypowiedzi aż gryzie w oczy. Nie mam pojęcia ile masz lat, ale Twoje komentarze świadczą o tym, że nie jesteś dojrzałą osobą, nawet gdybyś właśnie teraz była w okresie przekwitania. Może zamiast oczerniać ludzi różnymi wyzwiskami, walnij głową w ścianę. Dystansu trochę, bo zachowujesz się jak jakaś niewychowana małolata... Forum to nie najlepsze miejsce do wyładowywania emocji. Nie myślałaś nad tym, że kiedyś swoim słowami rzuconymi na wiatr możesz spowodować w kimś uraz do końca życia? Nie każdy ma tak silną psychikę jak Ty. I zrozum, że każdy ma prawo popełnić błąd i nie należy go wrzucać do jednego worka, a tym bardziej obrażać. Każdy z wiekiem dojrzewa, każdy w końcu zrozumie swoje zachowanie. Ciekawe jak Ty byś poczuła się gdyby ktoś wyzwał Cię od bez mózgów i gorszych... A może tak nazywali Cię rodzice gdy byłaś mała? Przez Twoje rażące wypowiedzi człowiek od razu nabiera dystansu i nikt nie bierze tego co piszesz na poważnie... Masz tu tylko uznanie jako, że jesteś jedną z najbardziej i najdłużej udzielającą się osobą, bo odkąd obserwuję ten wątek to Ciebie pamiętam najbardziej...
wątek zamknięty
I jak? ulżyłaś sobie?
😂

Każdy ma prawo popełnić błędy, ale błędy niewybaczalne się nie zapomina.
wątek zamknięty
Poważnie, zacznij pracować nad sobą i trochę pokory, bo dorosłym, albo chociaż ludziom w dojrzałym wieku tak nie wypada. Czepiasz się małolat? Daj im zatem przykład, jak powinno się zachowywać. Póki co jesteś przedstawicielką tej czarnej strony jeździectwa nawet jeśli nie popełniasz, w co wątpię, żadnych błędów związanych z jazdą konną i samymi końmi. Człowiek uczy się przez całe życie, więc i Ty też nie możesz być w pełni doskonała, no chyba, że nie jesteś człowiekiem...

A to co napisałaś, nie wiem jak kogo, ale mnie to nie bawi. Mnie to przeraża. Nawet słowa pod Twoim avatarem mówią same za siebie, w 100 % wyrażają całą Ciebie. Jest tylko jeden problem, czy oprócz tego masz jakieś inne wartości? Obawiam się, że nie.
wątek zamknięty
uwierz, ale kubusiowata to nie jest dziecko, a osoba starsza ode mnie  😉

ps. nie musisz się produkować, bo nie rusza mnie Twoja opinia.
wątek zamknięty
tak jak ciebie cierp1enie nie rusza opinia graceee tak nas nie rusza twoja 😀 wiele osób by ci powiedziało to samo co ona tylko się boi bo zaraz ich zgnoisz co jest w twoim stylu,ja dzięki tobie mam zawsze dobry humor 😀
wątek zamknięty
ps. nie musisz się produkować, bo nie rusza mnie Twoja opinia.

To przykre. Naprawdę przykre. Strasznie Ci współczuję. Jeśli jest się taką egoistką to chyba nie ma się łatwo w życiu. Ale odnoszę wrażenie, że jesteś tylko mocna w necie. Chciałabym zobaczyć jak wielka jesteś w rzeczywistości, jakoś po za tym wątkiem, znikąd indziej Ciebie nie kojarzę...Nie mam pojęcia, nie znam kubosiowej, nie będę jej oceniać. Nawet jeśli tutaj często się pojawia to dla mnie zbyt mało, by przyklejać jej metkę na czoło " samo zło ". Dorośnij.
wątek zamknięty
miłego 😀
wątek zamknięty
miłego  😉
idź zagłodź kolejne konie
wątek zamknięty
wiesz cierpie1nie chyba słabo sie staram bo żaden nie padł przez cały juz miniony rok 😀
wątek zamknięty
No, to faktycznie sukces u Ciebie. Możesz się tym chwalić!
wątek zamknięty
Uwielbiam taki obrzucanie się błotem i wycieczki osobiste  😎 😎 😎
wątek zamknięty
jasne że mogę szczególnie tobie ha ha.tyle w tym temacie 😀 jak masz coś do powiedzenia to pisz sobie dalej ale nie zaśmiecaj tego forum bo one aż cuchnie tobą...kurde a tak w ogóle to przegapiłaś moje dziecko na kucyku bez kasku,moją córkę na ogierze i wiele innych rzeczy więc masz kolejne tematy ha ha. 😀 i muszę cie zmartwić...w kwietniu miałam kontrole PIW i co?i nic 😀 więc swoje zdanie wsadź sobie do...nie będę tak źle wychowana jak ty 😜osoba twojego pokroju nic dla mnie nie znaczy,od oceny są  inni uprawnieni do tego a nie cierpiące dewoty 🤣przejrzyj sobie dokładnie mojego bloga bynajmniej będziesz miała czego się znowu po czepiać 😅
wątek zamknięty
mozii nie którzy mają to we krwi 😀
wątek zamknięty
ano 😉 PS.: Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim 😉
wątek zamknięty
Zróbcie coś dla tego forum, idźcie się szarpać między sobą na pw. 🙄
wątek zamknięty
No to proszę:

http://www.photoblog.pl/cierp1enie/152746499/szklary.html  (tutaj nie widzisz nic złego?)
http://www.photoblog.pl/cierp1enie/151023399/szklary.html

http://www.photoblog.pl/cierp1enie/150574855/szklary.html (z panią instruktor- ona nie wie że dziecko powinno mieć kask?)

http://www.photoblog.pl/cierp1enie/123119969/julia.html

mały komentarz... niech każdy się zajmie swoim podwórkiem...

wątek zamknięty
To jest moje dziecko i to ja decyduję czy jest w kasku, a czy nie. Po drugie, każde zdjęcie jest przerobione i wykasowane są z nich osoby trzecie. Np na 1 zdjęciu były 2 osoby- uwierzysz?
Każdy odpowiada za swoje dziecko.
A Kaśka woziła obce dzieci pod nieobecność rodziców.
Do tego nie ma żadnych uprawnień do prowadzenia jazd i oprowadzanek, a to robi. Ciekawe co zrobi jak kiedyś stanie się tragedia?
wątek zamknięty
To jest moje dziecko i to ja decyduję czy jest w kasku, a czy nie. Po drugie, każde zdjęcie jest przerobione i wykasowane są z nich osoby trzecie. Np na 1 zdjęciu były 2 osoby- uwierzysz?
Każdy odpowiada za swoje dziecko.
A Kaśka woziła obce dzieci pod nieobecność rodziców.
Do tego nie ma żadnych uprawnień do prowadzenia jazd i oprowadzanek, a to robi. Ciekawe co zrobi jak kiedyś stanie się tragedia?

Magią fotoszopa można każde zdjęcia obronić:P
te dzieci nie były pod opieką rodziców, ale były pod opieką opiekunów- nauczycielek, wychowawców. Gdyby coś się stało, opiekun odpowiada. Nie oprowadzający.
To jest Twoje dziecko i Ty decydujesz, czy jest w kasku czy nie.... to teraz można to odnieść w inny sposób- każdy koń ma właściciela i to ten włąściciel decyduje, czy ten koń ma skakać w młodym wieku czy nie. Jest to potencjalnie tak samo niebezpieczne dla konia, jak dla Twojego dziecka siedzenie/leżenie na koniu bez kasku i kamizelki.
wątek zamknięty
Uwierz, że moje dziecko podczas oprowadzanek ma kask, a do zdjęcia zostało zdjęte, za to dodatkowo jest osoba która ją trzyma z tyłu, jestem ja obok i kolejna trzyma kucyka. Nie narażałabym własnego dziecka na niebezpieczeństwo.
wątek zamknięty
to bardzo odpowiedzialne.
wątek zamknięty
Luuuuudzie KONIEC !!!!  🤬

Ktoś się orientuje czy ktoś działał w sprawie tego znęcania się nad tymi kucykami ?
wątek zamknięty
to bardzo odpowiedzialne.

wyobraź sobie że jest

a co powiesz o dzieciakach podczas woltyżerki? one nie mają kasków wcale  😉 

Pampera - Katija chciała zadziałać w tej sprawie.
wątek zamknięty
Tym co robicie teraz pokazujecie swoją głupotę. Teraz na każdego, kto wstawi jakiś kwiatek będzie coś wynajdywać, aby pokazać, że tak naprawdę wy jesteście nieomylni a wszyscy pozostali są beeee.
Dziecko bez kasku z instruktorką, która praktycznie je trzyma.. Cierp1enie, wstydź sie!  🙄
wątek zamknięty
Deksterowa to koleżaneczka mordkamiluch4/kubusiowa/lolitkowyswiat dlatego ten najazd z jej strony w moim kierunku  😉

Sonkowa- plus osoba z tyłu (ale wymazana w programie 😉
wątek zamknięty
Ja tylko powiem co mam ochotę powiedzieć.
Greceee - Nikt tu naprawdę nie miał zamiaru Cię najeżdżać czy obrzucać błotem. Moim zdaniem warto czasem otrzymać trochę krytyki (oczywiście nie polegającej tylko na wyzwiskach itp.). Naprawdę fajnie, że koń Cię lubi i jest między wami więź, ale warto też jednak posłuchać rad innych osób, które mają na celu pomoc Tobie, a nie jakieś wyżywanie się. Naprawdę nie rozumiem, ja za takie rady bym dziękowała i cieszyła się, że wiem trochę więcej... Tylko tyle chciałam napisać.
wątek zamknięty
graceeee jeden wielki koński kwiatek  wysmiewa

dziewczyny, nie ma sensu się produkować, nic nie dotrze do pustego łba
słowa pani cierp1enie, która jak się okazuje jest matką kilkuletniego dziecka...

Alten,
nadal sądzisz, że nikt tu nie chciał mnie obrazić? To, że młody koń może sobie uszkodzić stawy poprzez skakanie przez przeszkody i wczesne ujeżdżanie, wiadomo mi nie od dziś, więc nic nowego się nie dowiedziałam... Jedyne głupie mądrości, w które chyba wierzyć nie warto typu: " po jednym skoku koń może mieć problemy w przyszłości " ... Musiałabym chyba ustawić jej 150 zza czasów, jak miała 3 dni, żeby uszkodzić jej stawy przy pierwszym skoku. Po za tym temat o mnie chyba już skończony? Po co go przerabiać na nowo?

Wracając do tematu cierp1enie skoro posiadasz tak wielką wiedzę to może zacznij wykorzystywać ją w realnym, a nie wirtualnym świecie. Nie wiem... załóż szkółkę i ściągnij do siebie re-voltowiczów i naucz każdego co i jak, tak żebyś już nie musiała nazywać ich "bez mózgami" , " pustymi łbami " itd..  😅

Deksterowa to koleżaneczka mordkamiluch4/kubusiowa/lolitkowyswiat dlatego ten najazd z jej strony w moim kierunku  wink

I co z tego? Ja jakoś nie jestem jej koleżaneczką, a mi też za bardzo do gustu nie przypadłaś... Nie szukaj winy w innych.
wątek zamknięty
Luuuuudzie KONIEC !!!!  🤬

Ktoś się orientuje czy ktoś działał w sprawie tego znęcania się nad tymi kucykami ?

mam jeszcze jeden, chyba bardziej okrutny filmik tego typu http://vk.com/video99629655_165391409

w którejś tam minucie babsztyl ważący 3 x tyle co kucyk skacze jemu po nerkach...  😵 🤔wirek:
wątek zamknięty
Uzewnętrzniać swoje żale na forum chętnie,ale poznać się trochę z regulaminem już nie za bardzo 😵
edit:i do tego złamałaś regulamin totalnie bez sensu bo ten filmik już był..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.