Ta dziewczyna tu trafiała parę razy, ale tego się po niej nie spodziewałam, chociaż zaraz = Z jednej strony idzie się cieszyć że koń się od tego dziecka uwolni, ale współczuję jego następcy, naprawdę. I ten komentarz, że nie chce jej męczyć, a potem link do słoTkiego karego kucysia. 🍴 klik
Jak ja się boje tych zawodów wracam dopier o 15 lub 16 ale skuterem puźniej z sis jade do lalki mamy i brata oraz przyszłego męża lalki Będom zdięcia new lalki chcecie jakieś zamowienia : Może jak siedzie na lalki mamie w siodełku 😵
BASZNIA,no może nie stulecia 😉 ale jak dla mnie coś nie halo..tym bardziej,że jak się dowiedziałam sesja była dla Vivy a więc tak raczej pro zwierzęca a tu taki nieładny obrazek 🤔 Co do tej Lalki i jej super właścicielki to jestem w szoku..skąd się biorą takie dzieciaki 🤔
jak po jednym zdjęciu można powiedzieć, że koń się zmarnuje? 🤔wirek:
wędzidło ok, ała... ale patent z opuszczonymi strzemionami czasem się przecież stosuje np u młodych koni, żeby je przyzwyczajać, ja przynajmniej się z tym spotkałam
m2nika, widać jakie ten koń ma zapewnione np. treningi. Kto normalny lonżuje konia np. na takim wędzidle? Hah, poobijane boki są super? Nigdy się z tym nie spotkałam. Można lonżować w stępie w opuszczonymi, ale w kłusie? Tobie tak przypiąć metalowe, ciężkie strzemiona do boków i biegaj, bo musisz się nauczyć, że coś z boku wyrządza Ci ból..logiczne 😉 Nie stwierdzam od razu, ze dosłownie się zmarnuje, ale fryz trafiający w ręce, które prawdopodobnie nic nie potrafią, ze lonżują ta jak na zdjęciu?Idzie podsumować. [edit] jeszcze widać, jak koń je wodze, gdyż z kółkiem zniknęły w pysku przeciągnięte od strony lonzującego 😵
m2nika, widać jakie ten koń ma zapewnione np. treningi. Kto normalny lonżuje konia np. na takim wędzidle? Hah, poobijane boki są super? Nigdy się z tym nie spotkałam. Można lonżować w stępie w opuszczonymi, ale w kłusie? Tobie tak przypiąć metalowe, ciężkie strzemiona do boków i biegaj, bo musisz się nauczyć, że coś z boku wyrządza Ci ból..logiczne 😉 Nie stwierdzam od razu, ze dosłownie się zmarnuje, ale fryz trafiający w ręce, które prawdopodobnie nic nie potrafią, ze lonżują ta jak na zdjęciu?Idzie podsumować. [edit] jeszcze widać, jak koń je wodze, gdyż z kółkiem zniknęły w pysku przeciągnięte od strony lonzującego 😵
dla mnie po prostu źle dopięta lonża do wędzidła i tyle tam kwiatka. po takim zdjęciu nie da się ocenić czy koń ma u kogoś dobrze, czy źle. co do strzemion to mógł być lonżowany w stępie i wyrwać kłusem, nie da się ocenić po zdjęciu.
martrix, szczerze? Nie ogarniam tego wynalazku.. Na innych zdjęciach tez nie widać do czego to jest przymocowane, ale myślę że ma to powiązanie z tym sznurem. Od groma jest zdjęć z tym kiełznem.
martrix, szczerze? Nie ogarniam tego wynalazku.. Na innych zdjęciach tez nie widać do czego to jest przymocowane, ale myślę że ma to powiązanie z tym sznurem. Od groma jest zdjęć z tym kiełznem.
A bo się kiełzna uczepiłaś :P ... ważne że czaprak i owijki pod kolor, a co! 🤬