Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

o w mordę!  😲

czego to ludzie nie wymyślą...  🤣
wątek zamknięty
Dementek - było
wątek zamknięty
katija, teraz to mnie zakneblowałaś 😀 Ależ mi nie przeszkadza, że wyrazisz swoją opinię na temat mojego avatara, serio :P
wątek zamknięty
http://zapytaj.onet.pl/Category/012,013/2,24381377,Jakiego_konia_kupic.html  😂 muj bronzowy kuń nie pasuje do mojich czarnych ubran 🙁 pofinnam go sprzedac..

(wszelkie błędy orto zamierzone)

mam nadzieje że to po prostu qniarka galopująca na howrse...
wątek zamknięty
o koloże kremowo brązowym maść chyba nazywa się bałwana
Seriously? Bałwana?  🤔
wątek zamknięty
pewnie chodziło jej o bułaną  🤣 nie ma to jak być szkolonym przez profesjonalnych instruktorów a nie znać maści koni i traktować je jako dopełnienie ozdobne garderoby  😁
wątek zamknięty
No to ja mam problem, muszę sprzedać swoją kobyłę bo niestety nie pasuje mi kolorystycznie do skarpetek, o gaciach nie wspominając 😁 Coś mi się tak wydaje że to dziecko nie ma żadnego konia.
wątek zamknięty

Gdzieś na drugiej stronie świata..

[edit] wiem, ze to nie bardzo pasuje pod kwiatek, ale baardzo mnie rozśmieszyło  😂

szukajcie aż znajdziecie......  😁
wątek zamknięty
http://zapytaj.onet.pl/Category/012,013/2,24381377,Jakiego_konia_kupic.html   😂 muj bronzowy kuń nie pasuje do mojich czarnych ubran 🙁 pofinnam go sprzedac..

(wszelkie błędy orto zamierzone)

mam nadzieje że to po prostu qniarka galopująca na howrse...

powiedzcie, że to jest żart...  😵

hszonszcz znalazłam  😀iabeł:
wątek zamknięty
masc balwana 😂
wątek zamknięty
[edit] wiem, ze to nie bardzo pasuje pod kwiatek, ale baardzo mnie rozśmieszyło  😂

Hehe jak zobaczyłam to zdjęcie to najpierw luk na dziewczynę. Cała w różu(?) - JAKA "LASKA"! A potem luk na konia i wszystko się zgrało  😀iabeł:
wątek zamknięty
[quote author=hszonszcz link=topic=1320.msg1762657#msg1762657 date=1367263949]

Hehe jak zobaczyłam to zdjęcie to najpierw luk na dziewczynę. Cała w różu(?) - JAKA "LASKA"! A potem luk na konia i wszystko się zgrało  😀iabeł:

[/quote]

Czuje sie obrazona, czesto nosze rozowy. Nawet mam rozowe kalosze 🤣
wątek zamknięty
też mam różowe kalosze...i to z kokardką  😡
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ja mialam niebieskie w gwiazdki i z rozowym futerkiem 🤣

wątek zamknięty
Czuje sie obrazona, czesto nosze rozowy. Nawet mam rozowe kalosze 🤣

Broń Boże nie chciałam obrażać żadnego koloru  :kwiatek: Sama mam ciuchy i buty w tym kolorze 😀
Po prostu czasami śmieszy mnie to jak ona się ubiera  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ja nie wiem, co takiego ma w sobie ten kolor 🙂 Jak czlowiek sie caly ubierze na niebiesko, to nikogo nie smieszy.

Kiedys bylam totalnie anty-rozowa. Potem byla sytuacja, ze wszyscy u mnie w pracy zaczeli nosic zaczepiscie rozowe ciuchy, a ja sie z tego smialam. Dopiero potem sie dowiedzialam, ze dochod ze sprzedazy tych ciuszkow idzie na badania nad rakiem piersi - taka akcje zorganizowali 😉
wątek zamknięty
Śmiać się z czyjegoś ubioru jest żenujące i to wam słoma z butów wystaje.
wątek zamknięty
martkagd, no, chyba, ze pojdzie sie na studniowke w klapkach Kubota i dwoch dziurawych skarpetkach 🤣
wątek zamknięty
Kuboty jeszcze wrócą do mody! :P
wątek zamknięty
one nie musza wracac do mody, caly czas sa na topie 😉
wątek zamknięty
Kubota to nie klapki, Kubota to styl życia 😀
wątek zamknięty
Skarpetki i +100 do lansu  🏇
wątek zamknięty
Kubota to nie klapki, Kubota to styl życia 😀

Chucki Norrisy wsrod obuwia 🤣
wątek zamknięty
Chucki Norrisy wsrod obuwia 🤣

You made my day! 😀
wątek zamknięty
może to i nudne, ale
aktualnie 2 letni kucyk, ale ciekawe ile miał podczas zajazdki jeśli teraz ma drugie urodziny
oczywiście w siodle na dużego konia
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,81077.0.html kucyk z tego tematu-lee roy, właścicielka ta sama czyli asiaj
wątek zamknięty
Czy dobrze widzę, że nachrapnik jest przełożony przez kółko od pelhamu?  🤔
wątek zamknięty
Czy dobrze widzę, że nachrapnik jest przełożony przez kółko od pelhamu?  🤔

dobrze ,że nie jest ciasno zapięty w sumie xD Chyba czaprak się troche wysunął
wątek zamknięty
M.A.S.A.K.R.A.!  😵
wątek zamknięty
Może dziewczyna na koniu zdała sobię z tego sprawę,bo wygląda jakby "zgona" zaliczyła ^^ i wstyd jej było za ten czaprak :p
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.