martynka jak ktoś w poważnej sprawie pisze na obrazku "zdięcie" to wątpie. I byłaby podana nazwa schroniska, jakaś strona lub numer konta. Tak jest to zupełnie niewiarygodne.
... a te koty ponoć nie są violetty villas 😁 Swoją drogą - czy ktoś może wpadł na to, po kiego grzyba ludzie zakładają takie fikcyjne konta? Bo ja tego zrozumieć nie umiem.
Jestem ciekaw ilu z voltopirów piszących tutaj przyczepiłoby sobie "na co dzień" chętnie etykiete "tolerancyjna"/"tolerancyjny". 😀 PS. Ja nie jestem tolerancyjny.
Przeważnie albo w najnowszych dodanych zdjęciach (na samym dole są), albo zdarza się, że ktoś taki Ci na profil wlezie (ale trzeba mieć podgląd włączony). Czasem znajomi na coś takiego trafią i podeślą.
wiek 17 lat a gęba tak umalowana i solarką przypalona ze wygląda na starszą od mnie.
Nie no mnie takie dziunie powala. No ale moje panie teraz większosc panów idzie w kicz i ilosc, a nie jakośc że tak powiem. Inteligentnych kobiet z tepmeramentem się boją, a zamiast tego mogę sie taką 3 Z panienką zadowolic jak to mi mój kolega mówi
Ciekawe czy jej ojciec ma profil na naszej klasie? 😁
asds, dokladnie bo teraz faceci ( nie mowie ze wszyscy) leca na to co łatwe. boja sie odwaznych zdecydowanych samodzielnych kobiet wiec podniecaja sie takimi tapeciarami z mozgiem kury.
ja tylko chcialabym zobaczyc ta te dziewczyny za jakies 15 lat, pewnie beda wygladaly gorzej niz moja babcia ktora jest przed 80 :P
Ja sie tam nie znam ale wydaje mi sie ze ta dziewczyna chce zostać lub już jest modelką czy fotomodelką (nie znam się) i jeżeli ma 17 lat to podobno jest gdzies srodek jej kariery, bo 30 to juz emerytura. tak wiec ja tylko chcialabym zobaczyc ta te dziewczyny za jakies 15 lat, pewnie beda wygladaly gorzej niz moja babcia ktora jest przed 80 :P w pewnym sensie bedą na tym samym etapie w życiu 🙂
nie srodek- a jesli juz to moze miec gora 4 lata kariery za soba.
mnie to jakos niespecjalnie szokuje. ot, mloda laska ma fajne cialo i sie chce tym pochwalic. jej broszka. pewnie za jakies 10 lat juz nie bedzie tak wygladac, wiec niech sie cieszy chwila 😉 a ze pozuje na wyuzdana seks lasencje..