Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Jest taka choroba, która powoduje nadnaturalny rozrost piersi, ale nie mogę znaleźć jej definicji. Na pewno istnieje coś takiego jak ginekomastia, ale to dotyka chyba głównie mężczyzn.
wątek zamknięty
A wyobraźcie ją sobie jeszcze z tymi gigant-piersiami w 8 m-c ciąży  😂

zwisałyby jej do kolan więc zimą zaoszczędziłaby na futerko xD
wątek zamknięty
nie zmniejsza, bo może wciąż chce byc aktualną rekordzistką guinessa? :P
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Odpowiedź "elżunia kielce" -  😵 😵 😵 😵 😵 😵
wątek zamknięty
elżunia jest dooobra  😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
wątek zamknięty
25.000 na tydzień <3 Ahh...,,moja mama nie wiedziała że się urodzę" brzmi trochę jakby była nieplanowana  😁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
byyyło już dość dawno 😀 przyznała się gdzieś, że to prowokacja 🙂
wątek zamknięty
bulwers komentujących jest największym kwiatkiem xD
wątek zamknięty
wątek zamknięty
http://forum.galopuje.pl/f,czarna-wodza-dobre-rozwiazanie-czy-zabijanie-wiezi-zaufania,84339,0.html#   <3

edit. usunęli wątek 🙁 A szkoda bo qniareczka loffciająca konisie pisała o czarnej wodzy, że to mordowanie i bicie konia 🙁
wątek zamknięty
http://forum.galopuje.pl/f,czarna-wodza-dobre-rozwiazanie-czy-zabijanie-wiezi-zaufania,84339,0.html#   <3

edit. usunęli wątek 🙁 A szkoda bo qniareczka loffciająca konisie pisała o czarnej wodzy, że to mordowanie i bicie konia 🙁

Może to ona zakładała ten wątek dzisiaj na re-volcie  😉 Nawet o tej samej nazwie  😂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
To się raczej za ciekawie nie skończyło.. Gratulacje dla niej takiego " genialnego " pomysłu ... 😵
wątek zamknięty
szkoda ze takie kretyństwo ma u siebie 2 konie które znałam... :/
wątek zamknięty
Może zapanuje nad swoją głupotą, jak pewnego pięknego dnia zostanie przygnieciona przez konia, który stracił równowagę (oby tylko bez szkody dla zwierzaka).
wątek zamknięty
Kolejna qniareczka z Olsztyna ?  😵
Mimo, że mieszkam w okolicach od urodzenia to nie mam pojęcia gdzie jest ta ich ,,stajnia"...  👀
wątek zamknięty
własnie dzis wróciłam z pracy z Olsztyna (dokładnie okolice), a widziałam, że dziewczyna 23.06 jedzie na zawody i ja prawdopodobnie na nich będę, a jak dobrze pójdzie to i wystartuje, więc będę obserwować  😁
wątek zamknięty
Część ma zdjęć z Bałd.
Ogr hucuł to Ori, należał(należ, nie wiem jak kiedyś do Pani Gosi - z Kortowa będziecie kojarzyć).
Może zmyśla, bo średnio widzę że klucha będzie skakał  😁
Mnie zastanawia ile ma lat, bo cudowne byki strzela  💃
wątek zamknięty

wszystko pieknie, ladnie  bla bla bla.. w minucie 3:17 zaczyna sie klus.. czy on nie jest kulawy? co ten kon robi z glowa? ;s
wątek zamknięty
kulawizna od wędzidłowa?
wątek zamknięty
Eee tam się czepiacie  🤬  Dobrze, że trochę kulawy, przynajmniej daleko z nią nie ucieknie  😁
wątek zamknięty

wątek zamknięty
liberian_girl[/b] było.
wątek zamknięty
własnie dzis wróciłam z pracy z Olsztyna (dokładnie okolice), a widziałam, że dziewczyna 23.06 jedzie na zawody i ja prawdopodobnie na nich będę, a jak dobrze pójdzie to i wystartuje, więc będę obserwować  😁

Pewnie też będę na tych zawodach,więc bede szukać tej pary  🏇
wątek zamknięty

wszystko pieknie, ladnie  bla bla bla.. w minucie 3:17 zaczyna sie klus.. czy on nie jest kulawy? co ten kon robi z glowa? ;s

pomijajac, ze nie wiem gdzie tu jest kwiatek z fotobloga a na filmiki jest inny watek, to zobacz sobie jakie kucie ma ten kon. tak sie konia bez powodu nie kuje, z cala pewnoscia ma walniete nogi. nie wiem dlaczego, ale on przodem kroczy, nie klusuje, wiec glowa nadrabia, jak np TWH.
wątek zamknięty

co to wytok DIY ze sznurka?  🤔 Nie żeby był za krótki.
wątek zamknięty
Bo to taki "wytok samozbierający"- Zapinasz krótko i koń z łbem przy klacie, znaczy "zebrany" chciałam napisać 🙇
wątek zamknięty
- chyba tylko siodło nie jest niebieskie , a ten róg słodko wygląda  💃

- ten chłopczyk na dole nie jest różowy  🤔wirek: nie pasuje do tych dziewczynek  🤣

niektórzy żyją w innym świecie... 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.