http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108976588/wolf-by-a-wyrozebski-edit-by-me.html
akurat ta dziewczyna jest mega klimatyczna i wyglada super. tzn mi osobiscie podobaloby sie bardziej, gdyby miala mniej wokol ust, co nie zmienia faktu, ze ona ma styl i wyglada swietnie. ale ona jest swiadoma tego co robi. nie jak te "niewiadomoco" z poprzednich linkow.
Popieram, dziewczyna ma styl i osobowość. Ale długo go poszukiwała, to jest była dziewczyna mojego znajomego, jakieś 5 temu pomieszkiwała u niego, kojarzę ją z tego okresu czasu i wtedy jeszcze nie wiedziała do końca "co ma ze sobą zrobić", stawiała przede wszystkim na szokowanie, teraz do tego dojrzała i potrafi połączyć modyfikacje w spójną całość. I podoba mi się, jak jej to wychodzi 😀
Aroid , mam "trochę" więcej kolczyków niż "normalnie", kiedyś miałam doczepiane dredy w dzikich kolorach, a ludzie na zawodach jakoś nie byli zaszokowani moim wyglądem 🙂 co więcej, poczułam się spełniona robiąc kolejnego kolczyka, patrząc w lustro i mówiąc sobie - "tak, teraz jest idealnie."
Just Cherry , nie poczułam, żeby moja głupota mnie bolała tak na co dzień, ból głupoty ograniczył się do tych momentów podczas tatuowania i kolczykowania 🙂