A wiecie co mnie wkurza najbardziej ? Wpisałam z ciekawości "Feel" i wyskoczyło mi już teraz ponad 1000 Feelów i Piotrów Kupichów 😲 Ludzie , ile można !? Rzygać się chce jak się patrzy jaki się śmietnik robi 🙄
kocham konie, konie i jeźdźcy, kochane konisie... od cholery i ciut ciut! I zdjęcia na niektórych przedstawiające pięknego achałtekińca a podpisane "śliczny arabek!" 😁
Hahahaa 😂 Obrzydliwe zależy dla kogo, ale dla mnie to potwornie śmieszne i żałosne żeby wstawiać takie foto na nk - choć to i tak cud, że nie eksponuje przy tym golizny! 😁
A poszło to, ze na jakimś profilu szkoły zostało umieszczone zdjęcie faceta podpisane jego imieniem i nazwiskiem. Nie wyraził zgody na zamieszczenie go, a prośby o usunięcie zdjęcia były zbywane ciszą ze strony administracji. Nasza-klasa umywa od tego ręce. A sprawa trafiła do sądu.
Mam pytanie... Mam problem z pewnym gościem, który wypisuje obleśne maile - czy można jakoś zablokować kontakt danej osoby?
Help..!!!
Ja tego co prawda nigdy nie uzywalam, ale chyba właśnie do tego służy - jak wchodzisz na profil jakiejs osoby to po prawej stronie sa opcje, m.in. polec znajomym i zablokuj. Po klinknieciu 'zablokuj' pojawia sie komunikat: " Czy chcesz zablokować XY ? Zablokowanie spowoduje usunięcie tej osoby z listy znajomych i zaproszeń." ... więc powinno pomoc na tego obleśnego typka.
My_karen Dzieki wielkie 🙇 W ten sposob mam pierwszą czarną listę i od razu wleciały na niej dwie osoby: ten oblech i jego kumpel 😫 _ Mam nadzieje, że bede miała spokoj!