Oglądałyście Kubusia Puchatka? W odcinku o bitwie z pszczołami Prosiaczek przybiegł do Królika-dowódcy i zameldował, że Puchatek 'wycofał się do przodu'. A gdy go Królik zapytał, jak to możliwe, Prosiaczek odpowiedział: "Najpierw się wycofał, potem wrócił." 😁
No skasowała 🙁 Z użyciem wulgarnych słów, napisała wymowną notkę, mniej więcej "Ci revoltowicze, czy ch** wie jak im tam, uwazaja, ze ciagne konia, hahahaha, blablabla". Typowa 13-nastka 😀
Dostała komentarz, wybroniła się marną odpowiedzią, stwierdzając " Ja nawet tego nie zakładałam ".
No skasowała 🙁 Z użyciem wulgarnych słów, napisała wymowną notkę, mniej więcej "Ci revoltowicze, czy ch** wie jak im tam, uwazaja, ze ciagne konia, hahahaha, blablabla". Typowa 13-nastka 😀
Dostała komentarz, wybroniła się marną odpowiedzią, stwierdzając " Ja nawet tego nie zakładałam ".
patrząc po innych zdjęciach...cóż...wozi zad 😀 i tyle 😀
Biczowa...śmieszne w swym tragiźmie... 🤔wirek: "Moja sąsiadka ma konie na sprzedaż.Ma na imię Anita.Oto jej zdięcie." - na zdjęciu koń... no i nie wiem - koń to Anita i jest na zdjęciu? 🤣
wiesz jeśli ją kochasz to daj jej odejść a jeśli ona cie kocha to wróci ale to koń więc nie wróci ale chyba możesz ją odwiedzać a jak nie to walcz logika tego mnie powaliła 😂
klik "a jesli chodzi o ujezdenie to kon sie meczy,jezdi na mnusznukach(czy jakos tam 😉)i wogole sie meczy.Tak jak gdyby nie mogl poczuc sie wolnY🙁((''
a w komentarzach: "Ujeżdżenie tzw. dresaż jest niehumanitarne.Wyścigi bezmyślne i narażające życie.Według mnie powinnien być tylko natural.Ewentualnie skoki.Ale nie na wędzidle."
klik "a jesli chodzi o ujezdenie to kon sie meczy,jezdi na mnusznukach(czy jakos tam 😉)i wogole sie meczy.Tak jak gdyby nie mogl poczuc sie wolnY🙁((''
a w komentarzach: "Ujeżdżenie tzw. dresaż jest niehumanitarne.Wyścigi bezmyślne i narażające życie.Według mnie powinnien być tylko natural.Ewentualnie skoki.Ale nie na wędzidle."
może wgl nie jeździjmy na koniach tylko wypuśćmy je na ulicę i dajmy im wolność 🤔wirek: