Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Pacia nie warto sie z horka klocic bo jak mi to ona napisala 'ja zawsze mam racje'

Jeśli jest prawdą co piszesz to chyba mamy niezły kwiatek  😁
wątek zamknięty
Nie mogę udostepnic pw ale jest to prawda
wątek zamknięty
Nikt ci nie każe, ale chyba ktoś kiedyś udostępniał pw i miał do tego prawo na forum.... gdzieś coś mi dzwoni ale nie wiem w którym kościele 🙂 😉
wątek zamknięty
Libeerte a faktycznie, nie zauważyłam, że dopisałaś "e" ;p odniosłam się do zabeczki ;p
wątek zamknięty
Przez przypadek natknęłam się na galerię na fejsie.. To tylko niektóre tego typu foty:
dobry ganash to podstawa
urzekła mnie delikatna ręka tego pana
znowu
klik

klik ten bardziej pozytywny, bo myślę, że to genetycznie u rasy uwarunkowane, aczkolwiek robi szyjka wrażenie
wątek zamknięty
Just Cherry pierwsze i drugie kwiatka nie widze (przecież koń może schylić głowę, a 2 widać że to jaka wypadkowa sytuacja).
Co do szyi - obawiam się że nawet przy rasie genetycznie umięśnionej to przesada  🤔
wątek zamknięty
Just Cherry: na nie ta szyja wrażenia nie robi ; o wręcz przeciwnie to już wygląda moim zdaniem niesmacznie
wątek zamknięty
Może i nie ładnie wygląda ale wrażenie mocne robi na pewno.  😉
Nie doszukiwałam się ciągnięcia za ryjek przy np. wyłamaniach, bo wiadomo, niektórzy wtedy nad sobą nie panują, ale tam takich zdjęć było bardzo dużo. Mimo wszystko na tym podlinkowanym gościu przesadził, bo położenie całego ciężaru ciała na wędzidle musi solidnie boleć.
Pierwsze moim zdaniem ewidentny roller.
wątek zamknięty
można jasne....ale w wątek kwiatek?

Napisałam, że czy nigdzie nie można wrzucać, bo się robi aferę, a nie, że tutaj pasuje.
wątek zamknięty
Bischa    ........... daj zapomnieć.
wątek zamknięty
Spoko, manię mam odpisywania, nie pozostawiania czegoś bez odpwowiedzi, kto mi odpisał 😡
wątek zamknięty
Just Cherry moim zdaniem koń po prostu schylił tak głowę.  😉
wątek zamknięty
Zdjecie to ulamek sekundy, wiec ciezko stwierdzic : >
wątek zamknięty
Pierwsze moim zdaniem ewidentny roller.

a jeśli to roller to co??

Nie jestem przeciwna jeśli jest robiony przez osoby jeżdżące zawodowo, z trenerami, mające robienie to w jakimś konkretnym celu i nie długim czasie.
wątek zamknięty
Just Cherry, jak na moje ślepe oko to ten koń się drapie 😀
Jeja, byle się do czegoś doczepić  🙄
wątek zamknięty
Wiem, że od ogłoszeń jest inny wątek, ale uznałam, że nadaje sie tu 😀 http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=566656 😀
wątek zamknięty
Kurcze najcenniejsza plastikowa miska w Polsce. Swoją drogą ładny gest i dobry pomysł  🙂
wątek zamknięty
A jaką cene już osiągnęłaa ! 😀
wątek zamknięty
Libeerte haha, chciałam to właśnie napisać!  🤣
wątek zamknięty
i kto licytuje.....  sami z 0 - jestem pewna, że nikt nie zapłaci tej kwoty.
wątek zamknięty
derby: dokładnie ,  to już raczej na jaja ktoś klika , no albo jacyś bardzo bogaci ludzie; ] . Poza tym ja np takim aukcjom nie wierze , tzn może i miskę wyślą , ale wątpię żeby pieniądze poszły na WOŚP w całości.
wątek zamknięty
pieniądze są wpłacane bezpośrednio na konto WOŚP.
wątek zamknięty
derby, Nigna, z tymi zerami to chyba nie do końca tak jak myślicie. Mój mąż normalnie ma ok 200, też wziął udział w jednej z aukcji dla WOŚP i tam ma wpisane zero.
Wg mnie na aukcjach WOŚP jest osobna punktacja 🙂
wątek zamknięty
Miyako: faktycznie nie zauważyłam tego co dopisali w komentarzu ; )
Horciakowa: całkiem możliwe bo to aż dziwne że tyle zer : D Na normalnym allegro wszyscy mają dużo pozytywów bo właśnie sprawdziłam ;d
wątek zamknięty
a widzieliście historię tej miski?

0:12 przypatrzcie się, co robi kolega Pabla
wątek zamknięty
zdjęcia zostawiam wam do wolnej interpretacji, btw. skoro uważasz, że rollkur przez "zawodowców" jest dopuszczalny, to pewnie barowanie także, więc nie skomentuje tego szerzej.

co do miski, to uważam, że zajebista inicjatywa i to piękne, że ludzie są w stanie za nią zapłacić już prawie 1000  😀
wątek zamknięty
a widzieliście historię tej miski?

0:12 przypatrzcie się, co robi kolega Pabla

chyba nie ogarniam, co robi kolega?
wątek zamknięty
Just Cherry jest jakaś aukcja tej miski czy co ? 😀

edit: widzę, już mam. O matko  😍
wątek zamknięty
Facella: dosypuje mu cos do piwa ...   tylko moim zdaniem to nie koniecznie muszą być prochy 😀 Może wsypywać coś  aby piwo "gorzej" smakowało ,potem też 😀 
wątek zamknięty
A co ma dosypywanie czegoś do piwa do historii miski? I o co chodzi w ogóle z tą miską, czemu taka sławna jest z jakiegoś teledysku? Ja bym w życiu za miskę tyle nie dała, ale jeśli kogoś stać i idzie to na szczytny cel, to czemu nie?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.