Just Cherry pierwsze i drugie kwiatka nie widze (przecież koń może schylić głowę, a 2 widać że to jaka wypadkowa sytuacja). Co do szyi - obawiam się że nawet przy rasie genetycznie umięśnionej to przesada 🤔
Może i nie ładnie wygląda ale wrażenie mocne robi na pewno. 😉 Nie doszukiwałam się ciągnięcia za ryjek przy np. wyłamaniach, bo wiadomo, niektórzy wtedy nad sobą nie panują, ale tam takich zdjęć było bardzo dużo. Mimo wszystko na tym podlinkowanym gościu przesadził, bo położenie całego ciężaru ciała na wędzidle musi solidnie boleć. Pierwsze moim zdaniem ewidentny roller.
derby: dokładnie , to już raczej na jaja ktoś klika , no albo jacyś bardzo bogaci ludzie; ] . Poza tym ja np takim aukcjom nie wierze , tzn może i miskę wyślą , ale wątpię żeby pieniądze poszły na WOŚP w całości.
derby, Nigna, z tymi zerami to chyba nie do końca tak jak myślicie. Mój mąż normalnie ma ok 200, też wziął udział w jednej z aukcji dla WOŚP i tam ma wpisane zero. Wg mnie na aukcjach WOŚP jest osobna punktacja 🙂
Miyako: faktycznie nie zauważyłam tego co dopisali w komentarzu ; ) Horciakowa: całkiem możliwe bo to aż dziwne że tyle zer : D Na normalnym allegro wszyscy mają dużo pozytywów bo właśnie sprawdziłam ;d
zdjęcia zostawiam wam do wolnej interpretacji, btw. skoro uważasz, że rollkur przez "zawodowców" jest dopuszczalny, to pewnie barowanie także, więc nie skomentuje tego szerzej.
co do miski, to uważam, że zajebista inicjatywa i to piękne, że ludzie są w stanie za nią zapłacić już prawie 1000 😀
Facella: dosypuje mu cos do piwa ... tylko moim zdaniem to nie koniecznie muszą być prochy 😀 Może wsypywać coś aby piwo "gorzej" smakowało ,potem też 😀
A co ma dosypywanie czegoś do piwa do historii miski? I o co chodzi w ogóle z tą miską, czemu taka sławna jest z jakiegoś teledysku? Ja bym w życiu za miskę tyle nie dała, ale jeśli kogoś stać i idzie to na szczytny cel, to czemu nie?