Odpowiedz dziewczyny na to że koń jest chudy pod fotką : "niema robaków bo go odrobaczyłam a ma swoje lata bo ma14 lat i zawsze był chudy tylko niedawnno był na łące i konie niezbyt go dopuszczały do żarcia ale teraz stoi w boksie i dostaje więcej"
Aroid Ja tu kwiatka nie widzę. Są pary heteroseksualne afiszujące się z uczuciem to są i pary homoseksualne, mnie jakoś nie zniesmaczył ten widok. Trąci mi to z deka homofobią....
Biczowa: zgadzam sie !! Poza tym to wcale nie musi być para homoseksualna o.O Sama mam kolegów którzy mają podobne zdjęcie : D a są w 100 % hetero , tak o robili dla śmiechu ; )
Nigna www.garnek.pl/lusii14/15927113/nutka-i-weraaa to jest pelcham.... ale nie widzę żeby był aż tak ściągnięty w pysku... dziewczynę ze zdjęcia znam osobiście i krzywdy koniowi nigdy nie robi 😉
Po prostu radzę abyś trzymał się mocno kolanami i rozluźnił wszystkie mięśnie. taa...
Jestem przeciwniczką ostróg, a także batów, no chyba, że na lonżowaniu nie używa się ich (batów! nie ostróg) do bicia konia, tylko do dawania mu wskazówek (jak w Heartlandzie) to jest OK 😂 i cały temat, gadał ślepy o kolorach 😵 http://forum.galopuje.pl/f,ostrogi-co-o-nich-myslicie,62777,0.html#70131
horka samotny pas do lonzowania może też służyć do przyzwyczajania młodego konia do pracy z popręgiem... sama stosowałam ten patent aby moja młoda akceptowała lonżowanie z czymć co lekko ,,uciska" i z początku może powodować lekki dyskomfort... ( zanim założę siodło) Taka moja ogólna uwaga.
I nie wiem o jakich kwiatkach mowa na twoich linkach...
No i? To znaczy ,ze nie moze miec na sobie pasa do lonzowania? A jak juz go ma na sobie to ma byc niby powypinany patentami? Mysl co w tym takiego kwiatkowego?
a wy nigdy nie jeździłyście w adidasach? no bez przesady, gorzej, że wielokrążek zapięty do niższego kółka. dziewczynka pewnie dorobi się lepszych butów, jak podrośnie.
Pacia nie warto sie z horka klocic bo jak mi to ona napisala 'ja zawsze mam racje' wiec jesli uwaza ze zawsze ma racje to jej nic do glowy nie przemowi.