yga, oj nie, to na pewno nie to o czym myślę ; ) co do innych rzeczy - możliwe, ale akurat o tym, co pomyślałam, to na pewno nie na forum do przyznawania się... ; )
Chess, Wiesz co, ja się np. nie dziwię mojej matce (gdy ona robi zniesmaczone miny na widok japońskich 'bajeczek'😉 kiedy to wlepiam gały w t śliniąc się do 'Hellsinga' czy to tarzam się ze śmiechu z 'The Great Teacher Onizuka' 😂
Moja matka nie rozumie tego że czasem przebieram się za postaci z Reborna itp A do Hellsinga również ślinię się namiętnie xD Alucarda noszę w formie przypinki na torbie 😁
Rozbierana sesja ślubna...to takie puste 🙄 I zupełnie mnie nie zdziwił ten tatuaż nad tyłkiem owej pani...😉 Z obserwacji wynika, że właścicielki takiego kiczu pokazują go gdzie się da świecąc tyłkiem 😉 Nie mówiąc juz o tym, że te fotki są wyjątkowo nieestetyczne (celullit na d**, ufajdana podeszwa pantofli) i generalnie jak z taniego świerszczyka 🤔wirek:
Ostatnio przeglądając jakieś fotoblogi trafiłam na takie coś:
"Można dawać kostki cukru konią nie wiem czy sól też w takich dużych kostkach , Trzeba dużo je czesać lubią trawę , zboże itd. nie lubią jak chodzi się za nimi trzeba conajmniej na 3 metry od nich z tyłu chodzić bo mogą Cię kopnąć trzeba czyścić kopyta i wg takie tam"
"Powiem szczeże że ten kucyk ma dupet ... może dlatego że ogier ?! Rodzice gadali na temat Bąbla .. i doszli do tego że nie potrafie go ujeździć ... i że zabije się .... bo on mnie kopie ... ;/ jak każdy koń ! Więc powiedzieli ... że jak juz chce uratowac któregoś z kucy to Carlika .. tego ze zdjęcia... bo on jest ujerzdżony ... będe mogła na nim odrazu jeździć ... i jest przyzwyczajony do ludzi ... no i co !? Ja chce Babla ... liczy sie to ze kocha się konia... przyzwyczjiłam się do Babla Ale to rodziców ... sprawa ... wkońcu to mój prezent na gwiazdke ;////"