Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

demonek449

a to nie jest czepialstwo-dziewcze napisało w notce ze pamieta ten "piekny" galop na szyji konia z "pięknym" dosiadem i glebą.
ludzie,prowadziłam bloga tez wstawiałam tzw. Wasze "kwiatki". A czemu nie...mam sie wstydzić swoich porażek, uchybien, nieudolności....albo po prostu tego złapanego momentu gdzie człowiek robi cos na koniu ze aż sie nóż w kieszeni otwiera( w sensie takie błędny..."stylistyczne" itp. zeby nie było ze cos naprawde strasznego)

poza tym jak tylko kupiłam czarna nie była taka jak kiedys, a se i tak po dłuższej przerwie na hura wsiadłam z kantarem i uwiazem tak sobie pośmigac i co...zaliczyłam barany i podiumową glebe. I szkoda ze nie było zdjęć bo byłby ubaw po pachy.

ludzie, myślcie 🙇
wątek zamknięty
Nat- ja sie tej dziewczyny nie czepiam, nic złego na nią nie napisałam itp( jeśli napisałam to prosze o zacytowanie mnie), poprostu zdjęcie mi sie spodobało ba! takiego jeszcze nie widziałam
wątek zamknięty
Kastorkowa jeśli nie pamiętasz, to zajrzyj do wątku "Kto/co mnie wkurza na re-volcie?" bo tam zdaje się zaistniałaś  😁
wątek zamknięty
W sensie?

w sensie, ze nie zauwazylas, ze zwrocilas uwage o za malo oddana reke w skoku (z reszta nieslusznie) osobie nalezacej do czolowki polskiego jezdziectwa. 😁
wątek zamknięty
demonek49
spodobało? to po co Tu? po co zapytanie "kwiatek"...z reszta, piszta co chceta, wrzućta co chceta...przejaw głupoty nie jest karalny....grutn to nie nie cytować 😁

Kastorkowa
do wątku "Kto/co mnie wkurza na re-volcie?" bo tam zdaje się zaistniałaś 

jesteś nie-na-cza-sieee, bo w końcu na to ostatnio tu moda 😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
Ćwiczenia wyższego ujeżdżenia: http://www.photoblog.pl/monsterenergy/97357973/42.html
wątek zamknięty
Nat odczep sie ode mnie może ty codziennie widujesz milony takich zdjęć i ciebie to nie dziwi (może sama tak jeździsz)ale wg mnie jest to kwiatek coś czego nie widuje sie codziennie, coś innego--- nie wytykam i nie komentuje błędów amazonki co zresztą insynuowałaś sama próbujesz sie we mnie zaczepiać więc lepiej już skończ
wątek zamknięty
kwiatki z Analop (patrzcie na podpis) się tu już pojawiały, więc chyba coś w tym jest?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
niby koń taki gruby...
wątek zamknięty
Czasami ten wątek rozwala mnie na łopatki...  😵
wątek zamknięty
A ta kobyła nie jest źrebna?
wątek zamknięty
Też mi sie wydaje że jest ... aż nierealne żeby tak spaść konia o.O
wątek zamknięty
po komentarzach wychodzi na to ,że jest po wyźrebieniu 2 -3 msc.
wątek zamknięty
właśnie pierwsza moja myśl to - źrebna
ale niby w komentarzach pisze że właśnie 2msc po wy źrebieniu, że stała i się upasła  🤔 🤔
wątek zamknięty
dla wszystkich wg których sie czepiam :kwiatek:
zła kobieta ze mnie 😀iabeł:
a temat kwiatków zostawie...kwiatkom

pozdrawiam
Natka
wątek zamknięty
Może tak po prostu na tym zdjeciu strasznie wyszła grubo o.O
Dziwne bo kobyły po wyźrebieniu raczej chude są ... przeciez karmią siebie i źrebaka.
wątek zamknięty
z komentarzy wynika, że taka gruba już jest... no niewiadomo, może taka jej uroda 😉
wątek zamknięty
Starsze kobyły (nie mówię stare, chociaż te też) po iluś tam źrebakach już tak mają (nie wszystkie rzecz jasna), nigdy do normalnego stanu nie wracają i jeszcze nie raz grzbiet zapadnięty mają.
wątek zamknięty
Ludzie... 😵 Ale już nie macie na tyle mózgu, żeby przeczytać w komentarzach, że to u znajomego, a nie u Analop? żenada...Opanujcie się trochę.
wątek zamknięty
z komentarzy też wynika, że kobyła przez te 2-3 mies. stała. a tu nagle wsiadają na nią dwie osoby i w galop. a później jest płacz, że kobyła tak kuleje, że nie chodzi. to już raz było. dla mnie to jest bez sensu, konia nawet do jazd rekreacyjnych trzeba wdrażać po takiej przerwie powoli...
wątek zamknięty
grzesiek, a czy tu ktoś wspomniał, o analop? 🤔 Jedynie Facella, ale przed postem Kastorkowej... 🙄
wątek zamknięty
Dokładnie ^^
wątek zamknięty
Za to analop w komentarzu pisze: choć nie ukrywam, fajnie by było mieć 1 grubaska... albo nawet parkę clydestday...

Domyślam się, że chodziło jej o rasę clydesdale..
wątek zamknięty

Hmm, jak dla mnie skakanie takich przeszkód na czarnej, to kwiatek.
wątek zamknięty
elizabeth123 skakanie czegokolwiek na czarnej to głupota, a czegoś takiego ...  :emot4:
wątek zamknięty
Czy ja tam dobrze widzę, czy tam jest TYLKO czarna wodza?  😵 🤔
wątek zamknięty
A kojarzycie taki fakt, że koń nie tyje najpierw na brzuchu, a w innych częściach ciała?
wątek zamknięty
Co prawda ja nie ze zdjęciem, lecz z filmikiem, ale mam nadzieję, że mnie szanowni moderatorzy nie zjedzą...

Dla wszystkich, którzy jako-tako angielski rozumieją. Brytyjskie kwiatki w takiej postaci, że szczęka opada i się wierzyć nie chce, że taka młodzież po tym podobno takim wyedukowanym, inteligentnym kraju chodzi:
http://www.videobb.com/watch_video.php?v=ME8eH3NJXuhb
wątek zamknięty
Becia23 :  w sumie w każdym kraju znajdą sie debile i młodzi, ambitni ,inteligentni ludzie  : ) Czy to anglia czy Rumunia l=: D
Edit: ale program zarąbisty : D
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.