a to nie jest czepialstwo-dziewcze napisało w notce ze pamieta ten "piekny" galop na szyji konia z "pięknym" dosiadem i glebą. ludzie,prowadziłam bloga tez wstawiałam tzw. Wasze "kwiatki". A czemu nie...mam sie wstydzić swoich porażek, uchybien, nieudolności....albo po prostu tego złapanego momentu gdzie człowiek robi cos na koniu ze aż sie nóż w kieszeni otwiera( w sensie takie błędny..."stylistyczne" itp. zeby nie było ze cos naprawde strasznego)
poza tym jak tylko kupiłam czarna nie była taka jak kiedys, a se i tak po dłuższej przerwie na hura wsiadłam z kantarem i uwiazem tak sobie pośmigac i co...zaliczyłam barany i podiumową glebe. I szkoda ze nie było zdjęć bo byłby ubaw po pachy.
Nat- ja sie tej dziewczyny nie czepiam, nic złego na nią nie napisałam itp( jeśli napisałam to prosze o zacytowanie mnie), poprostu zdjęcie mi sie spodobało ba! takiego jeszcze nie widziałam
w sensie, ze nie zauwazylas, ze zwrocilas uwage o za malo oddana reke w skoku (z reszta nieslusznie) osobie nalezacej do czolowki polskiego jezdziectwa. 😁
demonek49 spodobało? to po co Tu? po co zapytanie "kwiatek"...z reszta, piszta co chceta, wrzućta co chceta...przejaw głupoty nie jest karalny....grutn to nie nie cytować 😁
Kastorkowa do wątku "Kto/co mnie wkurza na re-volcie?" bo tam zdaje się zaistniałaś
jesteś nie-na-cza-sieee, bo w końcu na to ostatnio tu moda 😀iabeł: 😀iabeł:
Nat odczep sie ode mnie może ty codziennie widujesz milony takich zdjęć i ciebie to nie dziwi (może sama tak jeździsz)ale wg mnie jest to kwiatek coś czego nie widuje sie codziennie, coś innego--- nie wytykam i nie komentuje błędów amazonki co zresztą insynuowałaś sama próbujesz sie we mnie zaczepiać więc lepiej już skończ
Starsze kobyły (nie mówię stare, chociaż te też) po iluś tam źrebakach już tak mają (nie wszystkie rzecz jasna), nigdy do normalnego stanu nie wracają i jeszcze nie raz grzbiet zapadnięty mają.
z komentarzy też wynika, że kobyła przez te 2-3 mies. stała. a tu nagle wsiadają na nią dwie osoby i w galop. a później jest płacz, że kobyła tak kuleje, że nie chodzi. to już raz było. dla mnie to jest bez sensu, konia nawet do jazd rekreacyjnych trzeba wdrażać po takiej przerwie powoli...
Co prawda ja nie ze zdjęciem, lecz z filmikiem, ale mam nadzieję, że mnie szanowni moderatorzy nie zjedzą...
Dla wszystkich, którzy jako-tako angielski rozumieją. Brytyjskie kwiatki w takiej postaci, że szczęka opada i się wierzyć nie chce, że taka młodzież po tym podobno takim wyedukowanym, inteligentnym kraju chodzi: http://www.videobb.com/watch_video.php?v=ME8eH3NJXuhb
Becia23 : w sumie w każdym kraju znajdą sie debile i młodzi, ambitni ,inteligentni ludzie : ) Czy to anglia czy Rumunia l=: D Edit: ale program zarąbisty : D