Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

[quote author=Facella link=topic=1320.msg1100156#msg1100156 date=1313148357]
no, przyznam, że od dłuższego czasu się zastanawiałam, kiedy tu trafi ktoś z Analop...
wg mnie chudy koń to i tak nic - fotoblogowa analop kiedyś napisała, że jej kobyła kuleje. i to tak strasznie, że do żłobu nie może podejść. jakiś tydzień później pojechała z nią na zawody...  jakoś ciężko mi uwierzyć w taką kulawiznę, która wręcz unieruchamia konia i ustępuje po kilku dniach...

Facella, śledzę blog analop i to nie ten sam koń. Kulizna ustąpiła, ale na zawody koń nie pojechał.
nie chce być nie miła, ale nie wiem skąd sobie to wzięłaś  🤔wirek:
[/quote]

to chyba niedokładnie czytasz, bo tu masz nawet pytanie o kulawiznę...
wątek zamknięty
ja czytając blog analop wogóle mam nieciekawe zdanie o nich. wszystkie konie najlepsze itp itd. Przykładem tego jest klacz Antaris zajeżdżana przez dziewczynę, która ledwo trzymała się w siodle - przez kilka miesięcy była u niej i ledwo co galopowały. Wróciła do Analopu i po 2 miesiącach p. Daria pisze, że ta klacz chodzi ujeżdżenie klasy bodajże P. Genialny koń. Zresztą z tego co wiem, aby prowadzić obozy trzeba posiadać jakieś papiery opieunka czego tam nikt nie posiada - instruktora zapewne też nie, chyba że już wyrobiła papiery. Zresztą nie będę więcej wypisywać co wiem - wystarczy poczytać wszystkie notki, obejrzeć filmiki od początku oraz ich cudowne metody zajeżdżania konia. Again, nie umiesz czytać bo Zilandra kulała podobno tragicznie a tydzień później zawody poszła.
wątek zamknięty
unicorna, :O Ja myślałam, ze mają wszystkie uprawnienia, bo obóz swoje kosztował...
wątek zamknięty
[quote author=Again link=topic=1320.msg1100187#msg1100187 date=1313150880]
[quote author=Facella link=topic=1320.msg1100156#msg1100156 date=1313148357]
no, przyznam, że od dłuższego czasu się zastanawiałam, kiedy tu trafi ktoś z Analop...
wg mnie chudy koń to i tak nic - fotoblogowa analop kiedyś napisała, że jej kobyła kuleje. i to tak strasznie, że do żłobu nie może podejść. jakiś tydzień później pojechała z nią na zawody...  jakoś ciężko mi uwierzyć w taką kulawiznę, która wręcz unieruchamia konia i ustępuje po kilku dniach...

Facella, śledzę blog analop i to nie ten sam koń. Kulizna ustąpiła, ale na zawody koń nie pojechał.
nie chce być nie miła, ale nie wiem skąd sobie to wzięłaś  🤔wirek:
[/quote]

to chyba niedokładnie czytasz, bo tu masz nawet pytanie o kulawiznę...
[/quote]

Zwracam honor!  🤔
wątek zamknięty
A ja chętnie oddam Ci mój słownik ortograficzny. Mnie się nie przyda - Tobie chyba bardziej ;]

edit: błąd językowy
wątek zamknięty
unicorna, cieszę się, że nie tylko ja mam takie odczucia...
już będąc w temacie:

od 0:54.
fajnie, wyjadę sobie na cross w ogóle nie znając trasy i spiker mi będzie dyktował  😁 ja rozumiem, pierwsze zawody, stres, ale ta trasa nie jest wcale skomplikowana...
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/konnazawsze

NOTKA  😵 😵

"Hordence podkowa się oderwała trochę i wrzynała jej się w kopyto podczas treningu

dośc że jej przeszkadzała jak galopowała to jeszcze musiała skakac i to jej w kopyto się wrzynało
"

Jak ktoś pozwolił jeździć na koniu z odrywająca się podkową?? 🤔wirek:
wątek zamknięty
MartaBaranowska: To miało być chyba w Naszej Twórczości Fotograficznej  😉

łotever  😵
wątek zamknięty
Dziewczyny, bardziej chodziło mi o to, że w tamtej notce z końskim menu autorka wspomniała, że ów chudzielec ma OWIES do syta.

Czegoś tutaj nie rozumiem 👀
wątek zamknięty
[quote author=enselle link=topic=1320.msg1100294#msg1100294 date=1313156191]

łotever  😵
[/quote]

a może autorka uważa swoje zdjęcia za "kwiatki", no co.
A tak serio - tak jest, walnij focha i idź już sobie.
wątek zamknięty
unicorna, :O Ja myślałam, ze mają wszystkie uprawnienia, bo obóz swoje kosztował...

może wyrobiła już papiery, wiem jak było jakiś czas temu(a również wtedy prowadzili jazdy i obozy) - lepiej zapytać kogoś kto ma dostęp oraz może je zobaczyć.

Dziewczyny ja po prostu nie lubię jak ktoś po kilku przejazdach w skokach w klasie LL i L bez żadnych wygranych robi z siebie oraz konia gwiazdę.
Wystarczy obejrzeć przejazdy Antaris i samemu ocenić czy koń jest wart 25 tysięcy, bo mi się wydaję, iż za taką cenę kupię konia z dobrym papierem i jakimś talentem. Ale to tyle w temacie 🚫
wątek zamknięty
wracając do bloga http://www.photoblog.pl/konnazawsze/100841707/biedny-niuniek.html

chwilę mi zajęło, zanim zrozumiałam o co chodzi w : po treningu Weronka go pukała a ja mu zrobiłam te fotki  😁
wątek zamknięty
[quote author=enselle link=topic=1320.msg1100294#msg1100294 date=1313156191]

łotever  😵
[/quote]

Nie łotewer tylko spadaj na drzewo z reklamowaniem swoich fejsbuków czy czegośtam  😉
No co za chamstwo... Gdybyś napisała "przepraszam" a nie "łoterwer" to w ogóle bym nie zwróciła na to uwagi, ale Twoja reakcja chyba oznacza, że nie bardzo podoba Ci się to, że nie można w każdym wątku namawiać wszystkich do oglądania czegoś? Myślisz "ooo matko... nie mają się do czego przyczepić..." tak?
Uważasz, że w każdym wątku każdy powinien móc zapraszać na swoje strony, blogi, aukcje allegro i do swoich sklepów?
Czy tylko Ty powinnaś mieć taką możliwość?

Ja np. strasznie nie lubię akwizycji, telemarketingu, wszechobecnych reklam i wciskania towarów i usług na każdym kroku...
Niby przy okazji, niby dyskretnie...

wątek zamknięty
Zgadzam się z Julie.  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
subaru2009:  😂 😂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Noti - masakra z tą małą  😵 to zdjęcie nr 7 🤔wirek:,  po co ten makijaż, przecież ona naturalnie jest prześliczna
ehh
wątek zamknięty
Time  🤔 Ble, psy to takie piękne stworzenia, a przez tą "piękną" sukienkę będą wyglądać idiotycznie  😵 Nie lubię ubrań dla zwierząt. Rozumiem swetry itp. na zimę jak jest taka potrzeba, ale sukienka...

Notarialna  😵
wątek zamknięty
Alten, To coś to nie pies. Tylko wyrób psopodobny 😉
wątek zamknięty
Rodzice Iry są ze swojej córki oczywiście bardzo dumni. – Ona kocha pozowanie przed kamerą, a castingi to jej żywioł – mówią zgodnie. – Cieszy nas to, że odnosi sukcesy w czymś, co ją pasjonuje – dodają.

Mhm, bo 2-letnie dziecko "pasjonuje się" pozowaniem... 🙄 Tylko dzieci szkoda.

(Cytat z linku Notarialnej).
wątek zamknięty
Ciekawe jak podpisała te swoje kontrakty  🤣 🤣
wątek zamknięty
Odciskiem rączki 😁.
wątek zamknięty
Elbus, Dziecko do lat 16 bodajże nie ma pełnych zdolności prawnych, więc kontrakty musza podpisywać rodzice. :/
Czyli wola dziecka = wola rodziców. =/
wątek zamknięty
Pozować przed kamerą może lubić, są dzieciaki któr uwielbiają być fotografowane, strzelają miny takie, że można się posikać 🤣 Przykład mam we własnej rodzinie, mój daleki bratanek 😁
wątek zamknięty
jej rodzice to mają coś z głowami  😵
wątek zamknięty
Tercet, i to konkretnie!
wątek zamknięty
jej rodzice to mają coś z głowami  😵

nie tyle co z głowami ale siła pieniądza działa 😀
wątek zamknięty
Moja siostrzenica jest ładniejsza bez make upu niż to dziecko z... 😁
ale masakra,że rodzice zgadzają się na coś takiego 🙄
wątek zamknięty
mój daleki bratanek

Kim jest "daleki bratanek"? 🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.