Że też masz tupet jeszcze się wypowiadać w tym wątku 😀 😂
Żartujesz sobie??! Może pójdę w kąt i sobie popłacze, bo re-voltowicze mnie jadą z góry na dół za dwa moje zdjęica?
Myslicie, że biore to do siebie? ŻADNE z was mnie nie zna osobiście, nie wiecie kim jestem, jaka jestem i dlaczego, a więc wasze opinie na mój temat są g warte. Wręcz mi sie smiać chce, że potraficie bez problemu spłodzić kilka stron, żeby tylko sie powysmiewać ze mnie.
Ciekawe, że wstawiane tu były podobne zdjęcia i potrafiliście napisać 2 zdania, a kiedy pan Szczery wtawił moje 2 foty to wielce się rozpisujecie jakie to niby kwiatki nie są 🙄 Równiez ciekawa jestem czy bylibyście tak glosni jakby tu wasze zdjęcia zawisły 😂 Ale oczywiscie nie zawisna, bo wy idealni jestescie, nie prawdaż? 😎
Atutowa, dzieki 😉 :kwiatek:
Z mojej strony to tyle, nie mam zamiaru już więcej pisac na ten temat..
przecież nie zaciągam wypinaczy na siłę. Jeśli nie widać to wypinacze są luźne, a służą mi tylko po to, abym nie musiała się szarpać, bo sorry ale kulturystą nie jestem i siłowo konia jeździć nie zamierzam. Mam swojego konia od niedawna i dopiero się zgrywamy, a nie jestem mistrzem i (tak jak nawet mistrzowie z resztą) uważam, że stosowanie pomocy jest jak najbardziej na miejscu. Poza tym mamusia folblutka przekazała trochę charakterku i jak coś kobyłce nie pasuje to jazda przestaje być miła i luźna. ;/ i nie chcę, żeby ktoś mnie oceniał nie wiedząc jak jeżdżę i dlaczego robię to, co robię.
ja w ogóle nie rozumiem tej polemizacji na temat tych wypinaczy czy jeździ ktoś na nich czy nie każdy ma inne przekonanie i przecież każdemu do czego innego służa tylko CO TO KOGO OBCHODZI? Jeździ i koniec, i nie widze potrzeby żeby daguuu się tutaj tłumaczyła
ale po co sie tłumaczysz? winny sie tłumaczy. Szarpać z koniem to lepiej go wziąć pospinać na siłe? 😎
akurat ona nie jest winna niczemu, i wypinacze są jak najbadziej dobrymi pomocami. i jak juz pisałam TO NIE KWIATEK !!! rozrozniajcie kwiatki bo niedługo tutaj będą wstawiane zdjęcia dzieci ze szkółki jeździeckiej na koniach z wypinaczami czy gum ami. opanujcie się
gllosia : ''ŻADNE z was mnie nie zna osobiście, nie wiecie kim jestem, jaka jestem i dlaczego, a więc wasze opinie na mój temat są g warte.'' - to w ogóle z Twojej regułki wynika ze ten wątek jest niepotrzebny bo te osoby które tu wstawiamy, są również nam nieznane. a uwierz mi ze Twoje zdjęcie JEST kwiatkiem i to ze jesteś revoltoviczką udzielającą się na dodatek w wątku kwiati i sama masz take zdjęcia to jest godne tych dwóch stron 😁
przesadzacie trochę, każdy z nas chyba stosuje pomoce... co wy, nigdy nie jeździliście z np. napierśnikiem czy wytokiem? to też są "patenty"! jeżdżę w tej stajni co Daguuu, wiem, jak ona jeździ, i wierzcie mi, że wie, co robi! zresztą to jest jej koń...
[quote author=feno link=topic=1320.msg696697#msg696697 date=1283538393] Że też masz tupet jeszcze się wypowiadać w tym wątku 😀 😂
Żartujesz sobie??! Może pójdę w kąt i sobie popłacze, bo re-voltowicze mnie jadą z góry na dół za dwa moje zdjęica?
Myslicie, że biore to do siebie? ŻADNE z was mnie nie zna osobiście, nie wiecie kim jestem, jaka jestem i dlaczego, a więc wasze opinie na mój temat są g warte. Wręcz mi sie smiać chce, że potraficie bez problemu spłodzić kilka stron, żeby tylko sie powysmiewać ze mnie.
Ciekawe, że wstawiane tu były podobne zdjęcia i potrafiliście napisać 2 zdania, a kiedy pan Szczery wtawił moje 2 foty to wielce się rozpisujecie jakie to niby kwiatki nie są 🙄 Równiez ciekawa jestem czy bylibyście tak glosni jakby tu wasze zdjęcia zawisły 😂 Ale oczywiscie nie zawisna, bo wy idealni jestescie, nie prawdaż? 😎
[/quote]
idealni może i nie ale to nie my wypinamy swoją pupcie, ubieramy nózki w kozaczki i robimy sobie focie. I wstawiamy je do internetu 😎 Ale przecież nikt Cię nie ocenia, miano 'kwiatek' nie jest przecież jakieś super złe. Dla mnie to możesz i gołą d wystawiać i ludziom pokazywać. Co mi tam. I wcale się nie dziwię, że masz ten cały 'najazd' na Ciebie głęboko w poważaniu, też bym miała.
Ale kwiatkiem jesteś, typowym. Jak prawie wszyscy tu wstawieni. :kwiatek:
dla mnie wypinacze,ostrogi,wytoki to normalna rzecz. wy nie znacie tego konia,może potrzebuje on akurat tego aby sie sluchał. a co do glossi jeszcze to też nic złego 🙂 ilu jest ludzi którzą pozują do pleybloya a nikt im nic nie mówi. 🙄
karinaforever teraz to mnie powaliłaś 🙇 jak można playboya porównywać tu w ogóle ;/ tam masz profesjonalnie zdjęcia, które pokazują to co masz najpiękniejsze i żeby oni Ci sesje zrobili to musisz być nieźle znana i mieć ładne ciało 🙂 porównujesz takie zdjęcia do zdjęcia z fbl, które nie dość marnym sprzętem to jeszcze w tle jakiś bałagan i ubiór nie pasujący do niczego.
Może i moje foty są kwiatkiem, ale nie musicie tego tak przeżywać i pisać o mnie kilka stron 🙄 Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy, a jako nastolatka tym bardziej..
Bo JA nie uważam, żeby były one tragiczne i nic mi w nich nie przeszkadza, to wy macie z tym jakiś problem. Jednak widzę co DLA WAS jest kwiatkiem a wiec w owych kryteriach, owszem moje zdjęcie jest kwiatkiem.
gdyby nikt nie wstawial sobie takich zdjec to by kwiatkow nie bylo i temat by nie istnial, roznica polega na tym, ze tym razem na rabatke trafila forumowiczka wiec temat sie ciagnie a o obcych przypadkach posmiejemy sie i zapominamy... Zdrugirj strony o gustach sie nie dyskutuje wole juz zdjecia gllosi niz rozowych 15 z cycami na wierzchu....