Ale nie filmików! Jakoś wcześniej wszyscy za KAŻDY filmik krzyczeli, a teraz jak po raz milionowy został wstawiony i objeżdżany za to samo to wszyscy milczą, bo ja jak zwykle się czepiam, to oni pomilczą, żeby wyszło na mnie. O owym filmiku czytałam w wątku naturalsowym i poczytałam opinie.
Trochę off, ale gdzie na tej top liście są Brać Pić i Tom Kruz z Wywiadu z wampirem - no bez jaj... [/quote] Na dziesiątym miejscu jest przecież Pitt za role Louisa
A jest! Ja utknęłam na Angelu z Bafi i wtedy już parskałam tak śmiechem, że nie zauważyłam 🙂 Na 10 miejscu!!!!!!! Skandal w biały dzień normalnie. Najpierw jakieś parchacze, a potem dopiero Wywiad...
offtop: Swoją drogą, ten Pattinson w "zmierzchu" jest straszny. Nie widziałam wprawdzie całego filmu, ale naoglądałam się zdjęć i kadrów, trudno było nie zauważyć. Dobrze wyglądał jako grzeczny, uczesany chłopczyk z przedziałkiem na bok, w "Czarze ognia". Jako zakochany wampir wygląda jakoś niechlujnie.
ja się uśmiałam czytając samo to hasło: "lista najseksowniejszych bestii filmowych".😁 Od kiedy to Storm jest bestią? Powinni rozpatrywać takie kandydatury jak, o, Hulk! Potężne mięśnie, wysoki, brunet, piękne, zielone oczy, w głębi duszy wrażliwy..... 😁 albo T-1000 z terminatora, może Lord Vader? A na pewno Godzilla oraz Obcy i Predator. Niekompetentną mają tę swoją listę. 😁
ILE RAZY MAMY PISAĆ !!! JEST OSOBNY WĄTEK DO FILMIKÓW!!!TU ICH NIE WSTAWIAMY!!!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt] NIE WSTAWIAMY FILMIKÓW W TYM WĄTKU[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
noen, ale tamten jest chyba ogólnie do wszystkich końskich filmików, a tutaj są kwiatki. I tak kwiatkowe filmiki moim zdaniem są mniej szkodliwe od "kwiatków", które kwiatkami wcale nie są(ale kwieciście mi się zrobiło... 😀 )
z tego co widzę wypinacze i wytok, tylko co to za kwiatek? 🙄 [/quote]
Ale chyba trochę pomotane to fakt, ale nie kwiatek. (btw CIEKAWE CZEMU lonżuje konia pod uczącym się jeźdźcem na takich pomocach:P ale nie mój cyrk, nie moje małpy 🙂😉