ja to mam uczulenie na takie coś, spotkałabym na ujeżdżalni to bym tyłek skopała, swoją drogą, czy to nie powinno być jakoś zabronione przez przepisy? 👿
Na drugim zdjęciu drogie dzieci macie konia z HS, który tak macha głową, że momentami znajduje ona się przy klacie. Po tym jego głowa zaraz prawdopodobnie była uszami przy mojej twarzy. No nie mogę, ale mnie rozbawiłyście z rana 😂
Często tu wstawiacie zdjęcia, które z rzeczywistością mają niewiele wspólnego i laickie szczeniackie spojrzenie tego nie widzi. Chociażby na poprzedniej stronie, koń z zadartym pyskiem i pani z rękami wyżej - skąd wiecie, co się działo w tej chwili? Tak samo zdjęcie Koniczki... no Koniczka, co Twój biedny koń widzi 😲 Wstawiajcie panienki z wytrzeszczem, a końmi niech się zajmują Ci, co jeżdżą.
Na drugim zdjęciu drogie dzieci macie konia z HS, który tak macha głową, że momentami znajduje ona się przy klacie. Po tym jego głowa zaraz prawdopodobnie była uszami przy mojej twarzy. No nie mogę, ale mnie rozbawiłyście z rana 😂
Po pierwsze to dzieckiem już daaawno nie jestem. Po drugie mea culpa za komentarz do zdjęcia (zakres pola widzenia konia to pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłam fotę) - syndrom HS jest już wystarczającą drogą przez mękę 😉 KONIEC TEMATU.
A ie jest czasem tak ze kon z HS powinien podlegac eutanazji ze wzgledu na ciagły niesamowity ból? Nie twierdze ze tak jest, ale obilo mi sie o uszy...
ja również nie widzę nic dziwnego szczerze.. jeśli chodzi o to,że kon jest trochę podrapany na głowie to sie zdarza. a w reszcie tez nie widzę nic dziwnego