Forum konie »

Pożar w Korzkwi. 11 koni padło!

Szczere wyrazy współczucia i kondolencje z mojej strony dziewczyny. [']['][']

Nie wiem co wiecej napisac, bo słów mi braknie. 🙁
No właśnie...ja nie znam osobiście ani właścicieli ani koni. Szczerze współczuję wszystkim. Ale śmierć Gigiego najbardziej mnie boli. Pewno dlatego, że zaglądałam na blog Remedioss, podglądałam po kryjomu co porabiają i niejako znałam Giganta internetowo. Od 3 lat.  😕
Jakoś się nie mogę pozbierać, nie mogę o niczym innym myśleć.
Sama straciłam konia i wiem jakie to uczucie. Jeszcze kurwa trochę i zacznę ryczeć z Wami.  😕
Ciężko.....

Ogromne wyrazy współczucia 🙁
Każdy ma plany codziennej pracy wobec swojego zwierza a tu jedna chwila i... nie ma go 🙁🙁🙁

Myślę, że utrata planów i marzeń związanych z rozwojem jeździeckim jest ostatnią rzeczą, nad którą właściciele będą płakać... 🙁
Myślę, ze tu bardziej chodziło o to, że te plany były po prostu częścią codzienności. Że to było takie normalne i przewidywalne. A teraz tego wszystkiego nie ma. Ja też straciłam konia i ta pustka po przyajcielu i bezcelowość czegokolwiek mnie przerażała.
Tak, już to wyjaśniłam. Nie chodzilo mi o rozwój jeździecki tylko o część życia, która była związana z ukochanym koniem.
przed chwila mówili w wiadomościach o jakimś pożarze tylko że w Chwalimierzu, czy to ta sama stajnia co ta. Bo taka sama ilość koni zginęła 🙁

W Chwalimioerzu spłonął dom wielorodzinny, a nie stajnia.

Wyrazy współczucia dla włascicieli tych biednych koni 🙁
Jestem przerażona tym co się stało. Jeśli ktoś celowo podpalił tą stajnie to ja najchętniej bym takiego wrrr... NO!  😕
repka może tak wyszło bo w wiadomościach te informacje były puszczone jedna po drugiej, dzięki za wyjaśnienie.
Współczuje właścicielom. Nie wiem jakby to było gdyby to mi spłonął koń, nie potrafię sobie tego wyobrazić. Nawet nie wiem jak bardzo muszą cierpieć właściciele 😕. Trzymajcie się.
Straszne to wszystko, moje kondolencje dla wszystkich[*]
Po prostu nie wiem, co napisać... Tak mi przykro,,,
Glebokie wyrazy wspolczucia... brak slow ;(
Winner!! Ja dopiero teraz dowiedziałam się, źe to TEN Winner od Waleri po MIlecie z Bolęcina....;/// 🤔
Ja również nie wiem co napisać... okropna tragedia.
Strasznie współczuje  🙁
Żadne słowa tego żalu nie wyrażą.
współczuję i ja 🙁 brak słów po prostu...
Ogromne, wielkie wyrazy współczucia. Aż brakuje słów 😕
Szczere wyrazy współczucia. To najgorszy koszmar miłośników koni. Trzymajcie się, mimo, iż żadne słowa nie ukoją tego bólu jestem z Wami 😕
straszna trragedia. współczuję wszystkim właściecielom i nawet nie umiem sobie wyobrazić, co czują  😕
to straaaaaszne! taka tragedia... kolejna  😕
Popłakałam się  😕
Współczuję🙁Straszne to,co się wydarzyło🙁
Okropna tragedia. Szczerze współczuje  🙁
Ostatnie pożarowe wieści uświadomiły mi,że gdyby u nas coś takiego się zdarzyło...z dużej jak z dużej, ale z małej stajni nie dałoby się w ogóle koni wyprowadzić...chyba czas najwyższy chociaż w niej gaśnicę powiesić... 😵
Coś strasznego. bardzo współczuję...
Odszedł mój najwspanialszy nauczyciel, przyjaciel i partner.

Razem z całą dziesiątką galopują teraz dostojnie po wiecznie zielonych pastwiskach.
Wszystkie były zadbane, szczęśliwe i bardzo kochane przez swoich właścicieli.
Już nie cierpią.

Łączymy się razem w bólu i wspólnie opłakujemy bezcenne końskie istnienia.

Gigant wlkp  [']
1995-2009

Kasiu, bardzo Ci współczuję.
Matko, tyle znajomych koni w Botoji.
Niesamowita tragedia, współczuję również właścicielom 🙁
Trzymajcie się wszyscy... 🙁. Straszne...
Boże... to jest straszne... 😕 tak bardzo mi przykro...
nie wiem co czujecie, nie chcę nigdy się tego dowiedzieć.. nie wiem i nie chcę wyobrażać sobie jak te konie cierpiały...
ale jestem w tej strasznej chwili z Wami myślą... z Wami i z Waszymi najukochańszymi przyjaciółmi....
Trzymajcie się, ściskam Was ciepło...
w takiej chwili każde zdanie brzmi banalnie...

jedyne co mogę napisać to to ze nie wyobrażam sobie co teraz czują właściciciele koni które zginęły

trzymajcie sie, bardzo Wam współczuje tej strasznej tragedii...
kamiloko, Black Mamba, Remedioss,  :przytul:
😕
[']
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się