Też potrzebuję pomocy, bo nie wiem co robi 🙁(
W grudniu kupiłam naklejkę na ścianę
http://allegro.pl/naklejki-drzewo-drzewko-xxxl-2-5-m2-nowosc-d-i2905647598.htmlod użytkownika allegro baby_beds
Naklejka za 200zł nadaje się na śmietnik, góra drzewa cała odpadła, dół się odkleja prawie wszędzie - zwierzęta, konar, trwa na dole. Wygląda to fatalnie i podklejanie nic nie daje :/ Niestety po naklejce zostaje wielki ślad na całą ścianę, więc ściany do powtórnego malowania, kolejne 300zł do wydania, plus czas na ponowne malowanie, którego już nie ma, bo ściany muszą być pomalowanie co najmniej 8 tygodni przed narodzinami dziecka, by dobrze się wywietrzyły (malowane w listopadzie i dalej śmierdzi farbą).
Łącznie wyjdzie koszt straty prawie 800zł, bo 200zł naklejka i 2razy 300zł za farbę, bo malowanie 300zł nas wyniosło i teraz kolejne trzeba robić od nowa. 😤 Chce mi się płakać 🙁
Napisałam do nich już kilka emaili, pierwszy był po tygodniu, kiedy zaczęło się wszystko odklejać. Pytałam czy jest jakiś klej, którym można to podkleić, by się nie odklejało, zero odpowiedzi.
Dziś napisałam kolejny ostrzejszy email z udokumentowanymi zdjęciami.
Przykre, bo lokator jeszcze się nie urodził, a już trzeba od nowa malować pokój.
Tak wyglądała po przyklejeniu, a kolejne po tygodniu, jak zaczęła się odklejać (wtedy wysłałam emaila z prośbą o nazwę jakiegoś kleju), po 2 tygodniach zielona liściasta część wisiała już na samym końcu, więc pewnie 2 dni i całkiem by odpadła, mimo że górę podkleiłam 2 sowami, które były dodatkowe w zestawie.
Dziś zrobiłam świeże zdjęcia, już w stanie bardzo złym, ale jeszcze są na aparacie.