powodzenia i z doświadczenia wam powiem, że będzie dobrze a jak nie będzie to trudno 🙂 Oblana matura nie boli, boli to, że całe wakacje trzeba się uczyć na poprawę 😎
ja 8.05 ustny polski (o 10.30 🤣 ) 11.05 biolka ( w moje urodziny 😕 ) a ustny ang dopiero 19.05 ale w miedzyczasie szykuja sie jakies zawody czyli wyjazd wiec luuuuuz 😉
Ja kończę 25 ustnym angielskim- ale nie narzekam 😉 Ustne i tak nie są mi do niczego potrzebne (polski mam 20). Teraz czeka mnie maraton 4,5,6- polski,angielski i wos (ten ostatni w moje imieniny :hihi🙂. Potem historia 12. Dobrze, że moje kochane dziewczyny ze stajni zajmą się moim wywałaszonym ogierem, bo nie wiem jak bym sobie dała radę bez Nich 🙇
U mnie w szkole nie dawali wcześniej... Ehh właśnie zdałam sobie sprawę że mam w domu chyba tylko jeden czarny długopis 😀😀 Mam nadzieję że się jutro nie wypisze 🤣
Trzymajcie się towarzysze niedoli. Ja jeszcze obejrzę serialik i spać. Życzę wam i sobie, żeby wszystko poszło jak z płatka, były pasujące tematy i wstrzelenie się w klucz było banalnie proste.
Kurczę, dziwnie się czuję czytając Wasze posty. Ja ani nie mam stresa, ani nic nie czytam...(stres pewnie zacznie się przed ustnymi, bo tego to nigdy nie lubiłam 😉 ) W czwartek mam ustny polski, poniedziałek biologia, wtorek angielski ustny, piątek chemia i koniec 🙂 No i powodzenia oczywiście 🏇
POWODZENIA wszystkim życze 🙂 będzie dobrze! a teraz do łóżek spać i koniecznie się wyspać 😉 wypić meliske z dwóch torebek i jutro wstać świerze i wypoczęte. Trzymam kciuki 😅
moje syno pisze dziś ... rano humor wisielczy ... tematów na necie brak ... w sumie zawsze powtarzam , jak sobie pościelesz tak się wyśpisz , mozna się było wcześniej uczyć a nie 3 dni przed czytać wszystkie streszczenia ... ale te typy tak mają - olewstwo , a potem płacz ... powodzenia wszystkim