A ja pojde jeszcze dalej. Skoro dokument instnieje w wersji papierowej (nie wierze, ze jest pisany recznie) to skads trzeba go bylo wydrukowac, czyz nie? Takze chyba moznaby ten sam plik wrzucic do sieci... ?? ??
Na nowym placu CSI w zeszłym sezonie nie można było jeździć, bo... nie wiem w sumie. Dali tylko 'się pocieszyć' zaraz po tym jak go zbudowali, żeby się uklepało chyba. Wtedy z tego co wiem nawet nie było większych ekscesów jeśli chodzi o sprzątanie po sobie. (Właśnie w takich momentach fajne jest 'ciało luzackie', tudzież 'loże szyderców' 🤣 ) Ale wystarczy np. wejść do 50-tki i zobaczyć myjkę w sezonie letnim... Samo się nasuwa ;-)
Co do kiedy zaczyna się P... to jest Sopot, tego nigdy nie wiadomo. Jak okaże się ze nie ma koni to może lecieć z prędkością światła. A czasem też się sporo dopisuje.
Ja się cieszę ze moje zgłoszenia doszły. Bo ostatnio mnie nie było na liście :P
Ktoś będzie robił fotki jakieś?? Mimo tej zabójczej liczby kresek na minusie?? :P
Sigma, oj nie. W pon mam egzamin, na ktory musze sie nauczyc od zera, bo sie w ogole na zajecia nie chodzilo. W planach mialam co prawda uczyc sie wczoraj i dzis zeby moc isc na zawody, ale jak to bywa z planami. Jeszcze nie widzialam notatek na oczy. :/ Poza tym.... temperatura nie dla mnie, zdecydowanie.
[quote author=_kate link=topic=129.msg455008#msg455008 date=1264342230] czy ktoś ma pojęcie o której dziś te zawody sie kończą? nigdzie nie ma list 🙄 [/quote] Bo dziś są towarzystkie, ale zgodnie z propozycjami. Kate podejżewam,że już niedługo. Wczoraj o 16 było po wszystkim . 😉