Matce to już się chyba w ... głowie poprzewracało. Pomijając już fakt, że uparcie wmawia mi, że Gluciu bardzo odczuwa różnicę 3% wagi, to jeszcze te bzdury o czworoboku...
Ja będę jutro na pewno. Jako luzak więc nie wiem czy dam radę coś pooglądać... Co z niedzielą jeszcze nie wiem. Dajcie znać jak wyniki 🙂. Ktoś jeszcze jutro będzie z VOLTY?
przykro mi, chyba się Ciebie nie dopatrzyłam Zuziasta. Jakieś czyjeś zdjęcia mamy, to potem wedytuję do tego posta. Zawody trochę mnie przeraziły, bo choć rozumiem, że to właśnie na LL ludzie się uczą, to często to wyglądało na walkę o życie, a nie próbę swoich sił.
Zabrałam ze sobą Tomka, który choć uważa, że wszystkie szmatki spedalają ten sport, to dziś z oburzeniem zauważył, że jeden koń miał czaprak i owijki nie pod kolor 👀
No więc nie jechałam pony 🏇 1 przejazd LL to była jakaś totalna masakra, Kucyk wpadł w amok, 0 kontaktu 🤔 Na 1 nie wpasiło i tyłem sie w przeszkodę władowała, ja poleciałam na szyje i jakoś się w 2 nie trafiło 😁 potem wyłamanie na 5a i elim. 😎 W 2 lepiej już bardziej kontaktowała i było na czysto ( tylko trochę za szybko 😁 ) Na liście startowej było napisane Prima (Kuc) 😁