Kasija Nas wypatruj :-) a będziesz z aparatem ? Ja jadę mistrzostwa juniorów 🙂 Aza i Siwym.. No i jeszcze będą młode jechały na Nowicjuszu LL i L . Także skład Leśna Podkowa Damaszka się melduje !
Ponia po pierwsze dlatego ze chciałabym indeks dostać, dowiedzieć się jaki mam plan... i w ogóle tak jakoś na pierwszym roku chyba by wypadało :P Ale myślę że w niedzielę się już na bank zbiore (bo to chyba będą ostatnie zawody na bardzooo długi czas;/)
Ponia po pierwsze dlatego ze chciałabym indeks dostać, dowiedzieć się jaki mam plan... i w ogóle tak jakoś na pierwszym roku chyba by wypadało :P Ale myślę że w niedzielę się już na bank zbiore (bo to chyba będą ostatnie zawody na bardzooo długi czas;/)
łeee ja po indeks sie musiałam sama do dziekanaty wybrać, a plan był w necie.
Na "kochany" GUM poszłam :P syf tam jest i bałagan jak w naszej służbie zdrowia :P:P Planu nie ma w necie (chyba że będzie w tej radosnej sieci externet, ale do tego potrzebny jest nr indeksu) jeszcze muszą nas na grupy podzielić, i to też dopiero w sobotę ;/.... ehh te studia mnie przerażają ;/ kto w ogóle organizuje takie rzecy w sobotę?? 🤔wirek: 🤔wirek:
ale taki mały OT nam się zrobił... Zapiszę się myślę na pewno na niedzielę..