Ktoś wcale Ci tego nie zazdroszcze, sama to przechodziłam i naprawde jest cieżko jeżeli się myśli O BOŻE TO TO OSTATNIE ! < eeejjj czuje się juz jak jakaś stara zawodniczka tak pisze .! 😲 > a jutro też startujesz?
Zuziasta no co Ty ,!!! błędy się zdażają 🙂😉 nie panikuj.. i tak jesteś dzielna 🏇
nie mam, nigdy nawet nie robilam w takich warunkach. tak se tylko kombinuje, ze robiac pod pobonych katem do slonca mozna zacowac jakas reglule tych poprawek. no ale zeby ja miec i tak trzeba robic, zmienia i probowac, zwlaszcza kiedy warunki dosc nieprzewidywalne. dobra, teraz nawet tu nie zajrze, koniec! :P
cieciorka, przy bardzo dynamicznie zmieniających się warunkach ( zapraszam nad morze, zobaczyć jak szybko płyną chmury 😉 ( zapraszam nawet bez oglądania :cool🙂😉 i przeszkodach ustawionych w zupełnie innych warunkach oświetleniowych, nie wiem czy możliwe jest wypracowanie schematu. A na pewno ja jestem zbyt słabym fotografem, żeby to zrobić. I tyle.
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg333902#msg333902 date=1252781260] a jutro też startujesz? [/quote]
taaa...tylko ten syf za oknem nie nastraja optymistycznie 🙇
Proszę... Moon... nie publicznie. 😉 😡 a ja Ci powiem dwie rzeczy: - widziałam Twoją L-kę i wygląda to już zdecydowanie lepiej niż to,co było na początku waszej wspólnej z Dancerem współpracy -masz konia,który "wart jest każdych pieniędzy",fajnie,że możesz się uczyć na doświadczonym koniu,który może Cię sporo nauczyć.
ps. bardzo podoba mi się Saratow...zupełnie inny koń,odżył 😅
Ktoś nie mysl że to ostatnie bo w tedy sie stresujesz i chcesz jak najlepiej a wtedy cos moze nie wyjsc. przynajmniej tak bylo w moim wypadku
strzyga bardzo ładne zdiecie Ignasia jestem w szoku bo parkury były fatalne w naszym wykonaniu ale tak to jest jak sie ma konia z chora psychika 👿 z rudego jestem bardziej zadowolona sie chłopak starał. N na o w C z jedna zrzutka
jak by ktos miał jakies zdecia to slicznie prosze moga byc nawet te masakryczne.
Powodzenia dla wszsytkich startujących Ktoś zrobisz te oczko tylko o nim nie mysl!!
Zapnij sie mi sie po podłozu jeździło super, koniska galopowały i sie odrywały, jak dla mnie bomba
Saratow wielki zaskok na plus. Spokojnie, delikatnie jechany. Trzymam kciuki za jego dalsze sukcesy.
Niedziela dla większości chyba ze zmiennych szczęściem, na szczęście pogoda się poprawiła po LL i do końca było już super. Za 2 tygodnie mistrzostwa, przyjdę Wam pokibicować 🙂
Ja wyjechałam za późno o jakieś 5 minut, które mi zabrakło do obejrzenia parkuru 😁 Ktoś miał mi puścić sygnał jak się skończy LL i chyba zapomniał. Parkuru nauczyłam się siedząc na koniu, drugą fazę zobaczyłam przez przypadek, bo akurat gość przede mną ją jechał. Myślałam, że uwalę zrzutkę w pierwszej, ale uwaliłam dopiero na 9 i do tego mega głupią 🤔wirek: Najbardziej cieszy mnie to, że parkury L zaczynają mnie bawić. Może nawet niedługo zacznę je częśćiej jeździć na czysto 🤣
Ktoś - pamiętam jak ja zbierałam oczka na początku roku i jak udało mi się zdobyć ostatnie to się bardzo cieszyłam bo miałam już z głowy 🙂 co jedna z osób skomentowała "a co ta głupia się tak cieszy" 🙂
HIPODROM Sopot Sp. z o.o. organizuje 3 października 2009 (sobota) egzamin na brązową i srebrną odznakę jeździecką.
Koszt całego egzaminu wynosi 150zł, koszt poprawki 50zł. (na egzamin poprawkowy należy zgłosić się z kartą egzaminacyjną poprzedniego egzaminu. Nie obowiązuje trzymiesięczna przerwa między ogzaminami). Zapisy przyjmuje biuro Hipodromu w dni powszednie w godzinach 7 15 osobiście, telefonicznie 058 551 78 96 lub mailem hipodrom@sopot.pl Termin zapisów mija 28 września 2009r. Wpłat należy dokonać do dnia 1 października 2009 w biurze Hipodromu lub przelewem na konto: HIPODROM Sopot Sp. z o.o. ul. Polna 1 81-745 Sopot Kredyt Bank 57 1500 1706 1217 0004 8355 00 00 z dopiskiem, za kogo i na jaki egzamin.
Warunkiem przeprowadzenia egzaminu jest uczestnictwo minimum 20 osób.