Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Nie chodzi mi o listy startowe, bo 24.04 to ja juz bede na miejscu na Hipo. Mialam na mysli liste uczestnikow.
ha ha a mo.że to rzeczywiscie była Cimeries a Zapnij sie też przy okazji skakała 😀 jakoś tak to było

krzyczała,=m Tobie cześć ajk szałaś własnie z Cimeries przed N ale mnie nie poznałas  😉

kjachlewska@gmail.com poprosze zdiecia na maila. 🙂
łeee.. nie słyszałam żadnego cześć, ciężko ze mną najwyraźniej 🤔wirek: 😉

Dla pewnosci. Blondynka w czarnych okularach. Jasnobezowa kurtka, jeansy, czerwone buty i czarno-zlota torba.
Zgadza sie? Jesli tak to mniemam, ze nastepnym razem mnie rozpoznasz... 😉
Nastepnym razem bardzo prosze sie odezwac. 😉 Na zawodach w Owczarni bywam zawsze, bo mam bardzo blisko.
Na majowe bycmoze, ze wpadne juz wraz z koniem.

kate, oczywiscie, ze dacie rade!!

na majówkę oczywiście zapraszamy, z konikiem oczywiście jak najbardziej 🙂 i obiecuję się odezwać  😡
w stadzie napewno cały dzień od rana się będę szlajać i jeszcze spraw doglądać 🙂
Ja chyba w maju w Owczarni też planuję pierwszy start po przerwie. Tak się moze odstresuję w trakcie matur :P
A ja się nie mogę doczekać majówki  😜
zuziasta nie jeste sama🙂  tez sie nie moge doczekac 😅
jeszcze ja, jeszcze ja  !! 😀  🏇
hmmm ;D mnie rozprężał Bodziooo trener ;P a wgl Cimeries to jest ... od Pokranta i Bradora ? Sylwia? bo ja nie wiem juz .. pogubiłam się 😉

ja chce Majówkeeeeee.!!!! jaaa . zrezygnowaliśmy z Kwidzyna zeby wystartować 3 dni w Stadzie..  także będę miała Landrata, Aurę i Aze < pierwsze jej starty po przerwie .. idzie jak burza 😀 tylko kurz po niej zostaje ;P >

ojjj będzie ciekawie 🙂😉
Widział ktoś wyniki pełne HPP? Na SKJ znalazłam tylko wyniki z piątku...

edit, znalazłam na Koniu Polskim.
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg234890#msg234890 date=1240298905]
hmmm ;D mnie rozprężał Bodziooo trener ;P a wgl Cimeries to jest ... od Pokranta i Bradora ? Sylwia? bo ja nie wiem juz .. pogubiłam się 😉

ja chce Majówkeeeeee.!!!! jaaa . zrezygnowaliśmy z Kwidzyna zeby wystartować 3 dni w Stadzie..  także będę miała Landrata, Aurę i Aze < pierwsze jej starty po przerwie .. idzie jak burza 😀 tylko kurz po niej zostaje ;P >

ojjj będzie ciekawie 🙂😉
[/quote]
no zgadza się, to ja.. co do Azy..  po Twoich koniach zawsze tylko kurz zostaje z tego co zdążyłam zauważyć  :P
to ja cie cimeries lojalnie uprzedzam, ze bradora odkupuje jak tylko wygram w totolotka 😉 i jak tylko go widze to sie do jego boksu pakuje wiec prosze mnie nie wyrzucac! 😀
Magda tylko jednego? Ja mam całą listę marzeń, jak wygram w totka 😉

Cimeries to Ty się do mnie uśmiechałaś na ostatnich halówkach w Sopocie  🤣 Będziecie na majowych? Może będą na nowym podłożu...
cimeries a Ty i te Twoje koniki nie lepsza :-) Hihi .. Zresztą każdy kurzyl w Owczarni 🙂 tam nie dało się inaczej przejechać =P   
lena, ten mi wystarczy w zupelnosci! w razie jakiejs mega duzej wygranej to jeszcze arabke bym sobie dolozyla..
to ja cie cimeries lojalnie uprzedzam, ze bradora odkupuje jak tylko wygram w totolotka 😉 i jak tylko go widze to sie do jego boksu pakuje wiec prosze mnie nie wyrzucac! 😀

spoko 😀 Bradorek ma długą liste fanów, jak już zdążyłam zauważyć, i nie mamy zamiaru nikogo wyrzucać 🙂 będzie nam miło  :kwiatek:
Lena w rzeczy samej  😀 poznałam Cię po Glucie
Zapnij się ja się tam nie ścigam..... 
Cimeries te konie tak ponoszą 🙂
ale z Was kiciarze =P jaaaa . A ja się przyznam bez bicia że lubię się poscigac . Kocham taka jazdę .. 🙂 a teraz od kiedy Aza wróciła do treningu skokowego to jestem taka uśmiechnięta że szał totalny :-) na NIKIM mi się tak dobrze nie skacze jak na Niej . Nawet duże skoki na Siwku nie są tak mega fajne jak na Azie. To jest ten sentyment. Ponieważ Ona mnie  wszystkiego nauczyła :-) i z Nią najwięcej się wygrywało no i też spadało =) ale brakowało mi jej strasznie . Teraz chociaż trenuje na 3 koniach to czuje się naprawdę świetnie ! Ehhh .. No ale dobra bo  🚫  i będziecie krzyczeć że takie rzeczy w takim wątku =/ przepraszam 🙂 ale chyba musiałam się wygadac hihi
Cimeries, na majowke bycmoze wpadne, ale bez konia. Nie oplaca mi sie placic za boks, transport itp. kiedy on jedynie LL moze isc na razie.
A tak na marginesie. Na tym zdjeciu mnie widac. Na tle napisu "start" takie blond cos w okularach, jeansach i jasnej kurtce.
Klami no to się zgadza 🙂
To nastepnym razem mnie zlap, ok??
Nastepnym razem w Owczarni bede z koniem.

Wlasnie sie natknelam na takie info:
UWAGA  zawody 15-16 maja w Owczarni zostały odwołane. W tym czasie zawody organizuje Sopot.

DO OWCZARNI ZAPRASZAMY  6-7 CZERWCA. Wkrótce zamieścimy propozycje. Osoby zainteresowane boksami na te zawody, bardzo prosimy o kontakt już teraz.

Chcemy zamówić odpowiednią ilość boksów. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Jeśli jesteście zainteresowani rozegraniem konkursu 130 cm, także prosimy o kontakt.
tośmy se pojechali...

edit. w czerwcu już na pewno będziemy.  🙂
kate, fakt.
Mialam ochote na ten start w Owczarni. W Sopocie to sama nie wiem... :/
No to w czerwcu spotkamy sie na rozprezalni. Planujesz juz co chcesz pojechac??
a ktos cos slyszal o jakis zawodach w Ż/Rzucewie? kazali mi znalesc propozycje a ja nic nie widze :/
Klami,
jako że ja absolutnie nie skaczę już od paru lat, a koń na pewno mnie nie przewiezie, to jedziemy LL.
I jest to dowodem mojej absolutnej odwagi  😉
kate, no to spotkamy sie na rozprezalni, bo my raczej wyzej tez nie pojdziemy.
Razem z paczkiem jestesmy totalnie nieogarnieci.

No i gratuluje decyzji! Potem kolejne starty beda juz z gorki. Ani sie obejrzysz a L sobie pykniecie.  😉
mam nadzieję, że się przełamię. Choć w skokach to ja się średnio widzę. Myślałam, że będziemy jezdzili ujezdzenie i że jedynym problemem jest mój brak talentu, ale niestety okazuje się, że Złoty chęci nie ma do tego. Co innego skoki... jak widzi, to aż  😍
ale widzimy się na rozprężalni  🙂
A ja napisałam maila do organizatorów zawodów w Owczarni 😎:
bardzo szkoda,że odwołujecie najbliższe zawody tylko dlatego,że w tym samym czasie organizuje je również Sopot.
Sopot ma same wady - gorzej płaci za miejsca, jest dużo gorzej organizowany,trudniejszy komunikacyjnie z dojazdem,nie robi konkursów nieoficjalnych. jeżeli ktoś mógłby stracić na organizacji zawodów w tym samym czasie to byłby Sopot,a nie Owczarnia.
ludziom bardzo podoba się taki cykl,jaki wymyśliła Owczarnia.podoba się sposób organizacji i co ważne infomacji przed- w trakcie i po zawodach. super pomysł na konkurs 95 cm - brakuje go na oficjalnych zawodach dla młodych koni przede wszystkim - i tak się składa,że niektórzy poplanowali kalendarz startów młodziaków także opierając się o nieoficjalne konkursy 95 cm....
Pozdrawiam,

bo po pierwsze bardzo mi te zawody pasowały,
po drugie znajomi wymieniali powyższe powody,
po trzecie chciałam zrezygnować ze startu w Starogardzie na rzecz Owczarni...

a teraz nie wiem...za bardzo tego mojego kaleki okuć nie mogę...chyba że doraźnie...a i tak chciałam w Stadzie wystartować tylko w piątek i niedzielę...
a do Sopotu pojadę tylko,jeżeli będzie na piachu...i masz babo placek 😵

kate_ - widziałam zdjęcia z Twoich skoków,fajnie,że coraz odważniej sobie poczynasz  🏇
... ale z tego co mi wiadomo Owczarnia korzysta z przeszkód sopockich, więc musieliby kupić swoje lub szukać ich u kogoś innego.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się