Lipa by była, gdyby nie można było kupić biletów na miejscu. Bo nie weszliby "przypadkowi" widzowie, którzy nie planowali z wyprzedzeniem odwiedzenia CSIO. Mnie ostatnio nie chcieli wpuścić na zawody do Ciekocinka Z BILETEM! ;] Bo pan zażyczył sobie paragon za kupiony bilet, a sam bilet go zupełnie nie interesował, bzdura kompletna.
wymodelowana ja stasznie słabo ludzi kojarzę, ale mnie można zaczepiać 😁 A tymczasem na hipo bałagan jak zawsze 😜, niezależnie od rangi zawodów. Ogromny plus za darmowe siano i słomę 😀
My przyjechałyśmy i dostałyśmy informację, że mamy boks w stajni J, niestety w tej stajni nie było ani jednego pustego boksu. Poszłyśmy ponownie informujemy, że w J miejsca nie ma, kartki też nie. Potrzebujemy boks dla ogiera. Przeoczenie drobne, więc szybko dostałyśmy lokum w I obok klaczy 😵, na szczęście udało się Szwedzkie konie tak ustawić, żebyśmy się zmieścili. Po 20 dostaję informację od znajoej, że przecież dla nas boks jest w D 😜 🤔wirek:
anai po przeszkodzie koń się potknął, Weronika przyleciała przez niego i wyglądało jakby koń na nią wpadł. Wiem tyle, że karetka ją zabrała i że jest teraz w szpitalu.
Wyglądało to strasznie. Carano lądował "bez podwozia" a potem poleciał na Weronikę. Na szczescie Weronika ok i z tego co mi wiadomo zamierza wrócic do gry.
anai, ja tam się od dawna boje napierśników i uzywam tylko tych pasków "typu polo". Takie wypadki tylko utwierdzają mnie w tym, że wokół końskich nóg powinno byc jak najmniej elementów, o które da sie zahaczyć.