Ktoś, teraz to na hipo nie ma spokoju 😉 ciągle coś 😀 fajnie że nie trzeba daleko jeździć.
A powiedz co się działo w niedzielę? C już nie jechałaś? Mi też w niedzielę się jechało źle. Wolta przed przeszkodą moja, zrzutka też, ale ogólnie, jakoś było tak bleee. Aż się boję ZO.
xxagaxx, z C się już rano wykreśliłam - raz, że zaraz ma 3 dni zawodów...dwa...Lkowy parkur już mi dał do myślenia....
w N nabroiłam ja - linię między 2 a 3 pojechałam na 4 fule 😁 wiem wiem 😉 i potem w linii 6 do 7a nie chciałam zrobić tego samego błędu, tym bardziej, że do B było strasznie ciasno jak pamiętasz, a skakał jak szalony.... 😉 przespałam dwie pierwsze fule, zdziwiona trochę tym, że zabrał się z tak krótkiego najazdu jaki mu zaproponowałam ...i w akcie desperacji powiedziałam:prrrr...no to grzeczny koń wykonał polecenie a ja poleciałam jak z procy 😉 wściekła na siebie byłam, ale cóż 😉
też mam mieszane uczucia i sama nie wiem co jechać 😉 choć po cichu tęsknię za Arkowymi parkurami.
Ej, ej, ej a to na ZO będzie ustawiać... nasz wspaniały spec od slalomów gigantów? 🤔
Proszę jechać konkursy po godzinach południowych (sb, nd) ew rano (pt) - bowiem mam chęć pofocić więcej niż ostatnio na ZR :P
a na Spacerowej mijaliśmy koniowóz Osadkowskich wink zaczyna się najazd. Deko mnie to przeraża, na szczęście w tym tygodniu mam Lucka na rozruchu i w weekend nie jeżdżę ja... uff ;-)
Angeel, normalne. W następnej kolejności należy "pacnąć w łepetynę". Ja w stajni często jestem lekko nieobecna i wszystko dociera do mnie po dłuższej chwili. 😡
Jakby nasz "specjalista" stawiał ZO to nic tylko trzymać się z daleka.
Znane są już godziny konkursów albo coś mniej więcej jutro ktoś wie? Chodzi oczywiście głownie o DR... Podejrzewam, ze akurat będę miała jazdy 🙁 Ale nadzieja matka głupich 🙂
Na hipo chyba walentynkowe riders party nie pozwoliło na podanie godzin rozpoczęcia konkursów. Ale godzinę rozpoczęcia MR zdążyli zmienić na 10. Taki psikus 🙂
Tia.... to już nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. To może jak juz wymyslą cennik to nam kase oddadzą za te zawody... :/ Motyw ze zmianą godziny rozpoczęcia niedzielnych konkursów bez opublikowania gdziekolwiek tej wiadomości też po prostu cudowny. Ludzie szli z rana oglądać parkur na Małą Runde a tu cicho i głucho.
...ja wczoraj o 23 u Agnieszki M. przeczytałam, że MR o 10...trochę nie do końca wierzyłam, ale skoro jechałam 30któraś, to uznałam, ze najwyżej z trybun nauczę się parkuru 😉
generalnie dziwne te zawody - mało koni po przekonionych ostatnio regionalkach, i mało info - chyba nas ostatnio rozpieścili....choć przesunięcie godziny konkursu nie fajne, dobre, że w tę stronę, a nie szybciej.
Ktoś, ja o 8.40 bylam juz w Sopocie. Najgorsze ze konia miałam w przyczepie gdzie biedny 40 min stał... Troche przegięli z tą zmianą :/ a raczej z brakiem informacji. Na zawodykonne nie było nawet godzin rozpoczęcia
generalnie dziwne te zawody - mało koni po przekonionych ostatnio regionalkach, i mało info - chyba nas ostatnio rozpieścili... Prawda to. Generalnie liczyłam na więcej nazwisk 'ogólnopolskich' a tu deko bieda, wszystkie światła na hali powinny być zapalone na każdych regionalkach, w końcu na naszej wypasionej 'jasnej' halli było... jasno!!! 😉
Nie nafociłam się za wsze czasy, ale trochę pstryków mam: moja galeria Na fejsie lepiej nawet nie patrzeć, bo to co fejs zrobił z jakością zdjęć to żal tyłek ściska... 🤔
Moon, zawody jak na ZO to późno ogłoszone, późno propozycje, a same zawody pomiędzy innymi dużymi....tydzień po pierwszym HPP, tydzień przed Cavaliadą...nasi topowi zawodnicy nie mają aż takiego garnituru koni, żeby sobie nimi żonglować...smutne 🙁
xxagaxx, no niestety...nie kumam dlaczego, tym bardziej że ostatnie kilka zawodów było na prawdę z fantastycznym suportem informacyjnym...
Hanula, nie wiem co to znaczy niedrogi, bo w sumie ceny wszędzie podobne. Jako dobry (a nawet najlepszy) to ci mogę polecić transport od nas, tj Black Horse Team. Numer do Marcina mogę ci przesłać na pw, jeśli chcesz 😉
Zawody mało obsadzone, bo pierwotnie nie były jako HPP. Więc kto chciał, to pojechał do Dąbrówki, albo nastawia się na Cavaliadę. Z drugiej strony w tym samym czasie było Leszno.
Hanula, przepraszam, że tak się wetnę nieco nie na temat, ale czy my się przypadkiem nie widziałyśmy ostatnio w stajni, w której stoicie?! 🙂 Skojarzyłam po "uszastym" koniu na awatarze 🙂 edit.: łaziłam z aparatem 😉
xxagaxx Marcin to firma znana i sprawdzona, kilka razy już nas gdzieś woził i mogę polecić ale myślałam o kimś z hipo bo wtedy byłoby najwygodniej 🙂 harja tak to byłam ja 🙂 mojego konia nie sposób nie zauważyć i pomylić z innym
crazy, jak zgłaszałam się 10 lutego, nie było nowych boksów na żadne skokówki do końca marca, na najbliższe ze dwa dni temu było zgłoszone ponad 200 koni. I już nie przyjmują na nie zgłoszeń 😉