Dziewczynki w piątek wam obydwu napiszę PW jak będę wyglądać ale raczej standartowo: rudy grubas i bardzo ciemnogranatowy czaprak pikowany w kwadraciki żadnych znaków szczególnych po za imieniem klonia 😀 Napisze jeszcze na PW 😉
Aaaa... Już się nie mogę doczekać i ogólnie trochę wiem, że coś spieprzę jak to pierwszy raz na nowym koniu na wyższej klasie :P Więc stresik jest 😉 I obejrzałam dokładnie propozycje i jestem zawiedziona... Uwielbiam konkursy zwykłe a na razie bedę jeździć same Lki i wszystkie Lki te na najbliższych zawodach oraz na następnych dwufazowe... To teraz trza spiąć tyłek i zrzutek nie robić w pierwszej fazie :P
BlueHorse, moja trenerka skoczyła kiedyś przez beczkę, która stała pomiędzy przeszkodami 😁 koń chciał chyba wyłamać i zszedł w bok, więc skoczyła przez tą beczkę 😉
Oj tam.... ja ostatnio na ZO tez pieknie drugą faze pojechałam. Dopiero tuż przed odbiciem do mnie dotarło, że coś jest nie tak z tymi numerkami, bo po 10 chyba nie powinno być 12. 😂
Ktoś, coś Ty ? Nieźle, panel drugi dzień otwarty. Normalnie trzeba sie będzie miec na baczności i śledzić pilnie ich profil coby nie przoczyc otwarcia panelu na kolejne zawody.