Ahtung, ahtung! Będę jutro na hipo testować obiektyw w ciemnicy (czyt. w sopockiej hali 8) ) - Planuję przyjść na koniec L i zostać do końca N, więc jak cuś to pisać kogo focić. Tzn... o ile cokolwiek mi wyjdzie, jednak uprzedzam iż pojawię się z aparatem, bo w ostatnich sezonach w ogóle mało fot z ZR jest...
----> klik Moje jakieś kaleczne foty z dziś - Ogólnie bawiłam się obiektywem na próbę i jak pojechałam trochę w las z iso. 😡 A byłam przez jakąś część L, potem całe P i kawałek N. Więcej nie wytrzymałam, bo zimno jak w psiarni 🤔
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg865294#msg865294 date=1295722222] Moon dziękuję bardzo za zdjęcia, najlepsze jest to gdzie siwy stoi a mnie ani siodła nie widać :-) jeszcze raz bardzo dziękuję :* [/quote]
a ja tak patrzyłam na Was.. i zastanawialam sie gdzie jest twój popręg :P hihihi
Słuchajcie, trafiłam na stary artykuł dotyczący hipo, jest w nim napisane, że jeśli remont hipodromu nie zakończy się do 2012, przepada im kasa. Na serio? Bo na pewno nie zdążą go przeprowadzić, skoro jest luty, a prac nawet nie ma w planach...
To to wiem, tylko czy termin jest na prawdę do 2012? Bo czyt. też drugi artykuł w którym PP mówiła, że jak zaczną w kwietniu to się wyrobią. I wierzyć mi się ni hu hu nie chce, że w 8 miesięcy można przeprowadzić nową inwestycję...
Strzyga, trzebaby zajrzeć w te oficjalne biuletyny itp., ale tez mi coś świta, że miał być 2012. Heh... ciekawe czy się z czymkolwiek wyrobią skoro na razie nawet nie zaczęli. A zresztą.... niewiele mnie to już obchodzi.
Słuchajcie, trafiłam na stary artykuł dotyczący hipo, jest w nim napisane, że jeśli remont hipodromu nie zakończy się do 2012, przepada im kasa. Na serio? Bo na pewno nie zdążą go przeprowadzić, skoro jest luty, a prac nawet nie ma w planach...
Wy, Strzyga nic nie rozumiecie. Po zrobieniu nowego podłoża na hali jest wysoce prawdopodobne, że dla "cywili" dostępna będzie jakaś hala, w której jest magazyn. Wystarczy policzyć ile zawodów i jakich odbywa się na nowym podłożu na zewnątrz, by przewidzieć przyszłe zdarzenia. Dla kibiców może to jest i OK - ale dla tych, co traktują sport bardziej osobiście wcale nie musi być lepiej.
W kwestii daty ukończenia prac i pieniędzy też jest prosto, jak drut - wystarczy spojrzeć na sąsiednią halę - sto milionów w jedną czy drugą to pikuś. Polska jest państwem neutralnym światopoglądowo - a rok 2012 jest liczony od narodzenia Chrystusa - więc sama rozumiesz, że biznes nie musi się z tym liczyć. W "świeckim" kalendarzu 2012 może oznaczać 2014, 2022 - albo cokolwiek. Kolejna okoliczność jest taka, że mamusie wszystkich "polskich" firm wykonawczych to paneuropejskie korporacje o obrotach kilkudziesięciu miliardów EUR rocznie - wystarczy jeden telefon to odpowiedniej osoby w jakiejś komisji europejskiej, by do daty 2012 dodać 1, 2 czy 3 lata.
Qaida, tak samo się zastanawiałam. Pewnie na zewnątrz, w końcu to kwiecień będzie, a te pingwiny tylko hala i hala 😀 Konie świeżym powietrzem poodychają, w słoneczku popracują i zaraz będą lepiej czworoboki szły =)
Chcialabym w niedz, po hpp przyjechac z dwoma konmi i zostac na kilka dni. Ale podejrzewam ze zadnych wolnyhc boksow nie bedzie, i stad moja prosba czy bylby ktos na tyle mily, startujacy na hpp , ( najlepiej male, mniejsze klasy) ze po swoich konkursach zawiozl by konie do domu i odstapil mi te boksy?Pewnie ok 15-16?
wg ogloszen powinna byc od jutra duza hala tylko dla zawodnikow hpp (jakby nie mogli chociaz do 15 zwyklym szarakom dac pojezdzic 👿 - nie wieze ze przed 15 bedzie duzo zawodnikow!!!) - za to jest lustrzanka do dyspozycji 😂 :emot4: do 21 jutro i do 22 w piatek i sobote pewnie ( o ile zawody sie skoncza odpowiednio wczesnie :icon_rolleyes🙂
ktos ma pomysl gdzie isc jezdzic jutro wieczorem? 😵