[quote author=Angeel link=topic=129.msg741141#msg741141 date=1287491400] [quote author=cyntia link=topic=129.msg740852#msg740852 date=1287469839] Ponawiam pytanie czy sa chetni na kurs sedziego 3 kl??? Kto bedzie w sobote na zawodach?
a kiedy ten kurs ma sie odbyc ? jaki jest koszt i "wymagania" wobec chetnych ? [/quote]
kurs odbedzie sie w dniach 6-7 listopad koszt 150 zl wymagania: niekaralnosc, min wyksztalcenie srednie, min brazowa odznaka. [/quote]
kurde, szkoda ze mnie nie bedzie wtedy w 3miescie 🙁 btw, cyntia - masz pw ode mnie.
Kurcze cienko to widzę... Kiedyś jeździłam jeszcze na hipodromie u p. Oli Furgo tylko teraz niestety do Owczarni mi nie po drodze 🙂 I szukam czegoś na hipodromie... jestem w kropce. 😉
Zapnij się raczej nie ponieważ nikt z lekarzy nie ma sprzętu, ale jak potrzebowaliśmy to pan Andrzej Golachowski jest regularnie co 1,5 miesiąca na pomorzu i on ma przenośny sprzęt i robi endoskopie na miejscu 🙂
Jeśli zawody zaczynają się o 10, to w sobotę co najwyżej mogę na LL zdążyć... Ale jak jakiś fajny folblut będzie szedł to spróbuję chociaż jeden przejazd zobaczyć.
Lena, z Czesiem. Nasz wspólny ulubieniec załapał się na zapalenie stawu ( radiologicznie czysty- odpukać :pije🙂 i jest w trakcie serii iniekcji dostawowych kwasem hialuronowym. Ten folblucik twardo postanowił szykować się na koniec zimy / wczesną wiosnę oraz uznał, że warto się oszczędzać poza sezonem 😉