dobrze ze ja nie mam takich problemow.. siedze na tym znienawidzonym hipodromie, kon ma sie dobrze, ja rowniez daje rade.. no to się cieszę ,że Ci tam tak fantastycznie...z tym ,że zapewniam,że są tacy co mają nieco większe ambicje
po to żebyś miała świadomość, że obecne użytkowanie Hipodromu, to puszczanie całej pary w gwizdek...pary, która być może gdzie indziej, napędziłaby fajny projekt.
przerywając ta fascynującą dyskusję, jeździłam dziś na hali na nowym pisaku i jest naprawdę ok.
nie jest kopny, nie jest ślisko nigdzie, fajne elastyczne, koń chętnie idzie, tylko dosypałabym więcej, bo obawiam się, że jak się poskacze to dokopiemy sie do starego syfu, i ubiła jeszcze raz
Może kogoś zaintersuje: [[a]]http://www.skj-sopot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=69%3Auwaga-konkurs-&catid=2%3Aaktualnoci&lang=pl [[a]] W najbliższych dniach zostaną opublikowane propozycje Mistrzostw Pomorza.
pewnie w wakacje była ta wyprz.? kurna szkoda, mieli te kalosze Yorka w śmiesznej cenie 30zł a Złoty je szmacił rok czasu po padoku i nie padły! Aż w końcu zgubił jednego i o dziwo nie ma go na padoku, gdzie przebywał. Wyparował czy co... 🙄
dzięki,myślę,że będąc w Trójmieście,warto wpaść na hipo i popatrzeć trochę na przejazdy,nawet na trawie 😉 To są ZR. A czy nie miały niedługo się odbyć Mistrzostwa Pomorza,czy się mylę?