Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

nie będę płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się przyzwyczaić, że automaty żrą moje pieniądze i nie dają na dodatek czekolady...
A licencję się wyrabia, a jej nie trzeba.
poza tym może P pojadę, a tu już muszę mieć papiery.
Z propozycji: "startowe wg tabeli podanej poniżej"

Może mnie ktoś oświecić, gdzie ta tabela poniżej? 🤔
Oczywiście w ujeżdżeniowych zawodach nie pobieramy startowego. Propozycje już poprawione.
Dziękuję 😉 już myślałam, że to jakaś kolejna nowość.
Podczas HPP-B odbędą się konkursy regionalne P i N.
w propozycjach jest,że P i N odbędą się przed HPP,czy to znaczy że P rozpocznie się w okolicy 6 rano? 😜
Ktoś .. 👀  W tamtym roku zaczynało się o 8? 9?  I też było P i N . Także nie strasz  🙇
a teraz w propozycjach jest że N Pucharowe rozpoczyna się o 8,a potem w propozycjach regionalek jest,że P i N regionalne odbędą się przed...Karidowa dziś mnie tak nastraszyła...ale jeżeli ja pojadę,to dopiero pucharowe N.
naprawde sadzicie ze tyle ludzi do sopotu przyjedzie?
magda, na HPP chyba tak.
magda  no na HPP raczej tak .

Ktoś .. 😵 Nie no pewnie jakiś błąd w propozycjach, coś pokręcono..
szczerze - watpie.
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg474878#msg474878 date=1265481306]
w propozycjach jest,że P i N odbędą się przed HPP,czy to znaczy że P rozpocznie się w okolicy 6 rano? 😜
[/quote]

a ja myślałam,że Ty się na Seniorski HPP wybierasz 😎 no a przynajmniej na MR.😉
W tamtym roku było trochę uczestników.. Ja nawet propozycji jeszcze nie widziałam.
Ponia dziękuje, ale nie chcą się otworzyć u mnie..  za mały sygnał  🤔wirek:  fuck. 😵

a ja myślałam,że Ty się na Seniorski HPP wybierasz 😎 no a przynajmniej na MR.😉
a pewnie,że pojade MR,Viktorynką 🙂

zmieniając temat, "kto nie może,jak nie Pomorze" 😉

http://zawodyjezdzieckie.com/?p=1082#comments
Ja się przy okazji dowiedziałam że miałam elim. w konkursie w którym nie startowałam.  😁

mam pytanie, jaka jest strona POMORSKIEGO ZWIĄZKU JEŹDZIECKIEGO?

może ktoś link dać ?

Ktoś - nie, to nie jest Pomorze. 🙄  To są jednostki z Pomorza. 😵 Ja byłabym zachwycona  spotkać się z taką sławą , porozmawiać, dopytać i wgl . A tej nie pasuje.. a tam .. 🤔
tez sie ostatnio probowalam dostac na ta strone ale niestety nie dziala
No właśnieee 🤔 chciałam zobaczyć czy jest już jakiś pomorski kalendarz  na 2010 rok co do zawodów. Gdzie indziej nie znajde , prawda?  🤔
Zapnij się, puki co jest tylko kalendarz na sezon halowy... hala tylko w Sopocie... kalendarz Sopotu na skj'cie. 😉
słuchajcie a ja mam pytanie, wiadomo już co zrobią a może czy cokolwiek zrobią z podłożem na hpp?
podleją?
I zawałują, i zabronują.
czyli wymiana podłoża na hali to plotka i pobożne życzenie?  :/ szkoda...
Cimeries, zdecydowanie tak. 😉
W zeszłym roku pani Prezes na zebraniu wyraźnie powiedziała, że nie będzie żadnych drobnych inwestycji skoro ma ruszyć modernizacja całego obiektu, więc trudno uwierzyć w wieści o wymianie podłoża na hali. W zeszłym roku HPP w skokach i uj jakoś się odbyły na tym podłożu, nawet nikt bardzo głośno nie narzekał, więc w tym raczej będzie podobnie.
ktos z was wybiera sie na trening z Jurkiem Krukowskim ? (widzow tez uwzgledniam w pytaniu ) 👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się