nie będę płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się przyzwyczaić, że automaty żrą moje pieniądze i nie dają na dodatek czekolady... A licencję się wyrabia, a jej nie trzeba. poza tym może P pojadę, a tu już muszę mieć papiery.
a teraz w propozycjach jest że N Pucharowe rozpoczyna się o 8,a potem w propozycjach regionalek jest,że P i N regionalne odbędą się przed...Karidowa dziś mnie tak nastraszyła...ale jeżeli ja pojadę,to dopiero pucharowe N.
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg474878#msg474878 date=1265481306] w propozycjach jest,że P i N odbędą się przed HPP,czy to znaczy że P rozpocznie się w okolicy 6 rano? 😜 [/quote]
a ja myślałam,że Ty się na Seniorski HPP wybierasz 😎 no a przynajmniej na MR.😉
mam pytanie, jaka jest strona POMORSKIEGO ZWIĄZKU JEŹDZIECKIEGO?
może ktoś link dać ?
Ktoś - nie, to nie jest Pomorze. 🙄 To są jednostki z Pomorza. 😵 Ja byłabym zachwycona spotkać się z taką sławą , porozmawiać, dopytać i wgl . A tej nie pasuje.. a tam .. 🤔
W zeszłym roku pani Prezes na zebraniu wyraźnie powiedziała, że nie będzie żadnych drobnych inwestycji skoro ma ruszyć modernizacja całego obiektu, więc trudno uwierzyć w wieści o wymianie podłoża na hali. W zeszłym roku HPP w skokach i uj jakoś się odbyły na tym podłożu, nawet nikt bardzo głośno nie narzekał, więc w tym raczej będzie podobnie.