Nie mam wyszukiwarki 😕 Jest tylko jak klikne na napis szukaj w menu (otwiera się karta wyszukiwarki) ale nie mam jej tam gdzie zawsze po prawo. (ten mały pasek) Oraz zniknęła mi ikona szmatoholików i katalogu stajni.
Kurde na Mozilce mi działa a na Ex'sie nie 😕 Ale coś wogóle u mnie jest nie tak bo na pulpicie mojego taty na Ex'sie wszystko jest ok. Czyli coś nie tak jest na moim pulpicie
Ja mam mozille i jak czytałam wątek wszystko było ok, jak weszłam w odpowiedź to ucięło mi szmatoholików i wystaje ikonka SOS. I raz jest, tak raz tak.
dempsey, to ostatnie to ja narozrabiałam, bo mi się zachciało mieć wygodne linkowanie do konkretnego posta (do tego służy ten #link). Tylko przy okazji zniknęłam zgłaszanie do moda - już poprawione i powinno działać.
Czy aktualnie coś jeszcze znika? Zabiegi antyznikaniowe robiłam w okolicach świąt - wydaje mi się, że powinno być ok.
Ogółem zdecydowanie polecam Mozillę i poczyszczenie od czasu do czasu cookies, czy jakiejś zakiszonej historii. Tak się czasem zdarza - mi ostatnio przestało działać... logowanie do jednego z banków 😲 I nijak - na moim kompie nie hula, na drugim - hula... Po jakimś czasie problem raz pojawił się również na drugim komputerze. Pisanie do banku, żeby naprawili logowanie nie przyniosłoby raczej skutku 😉 Pomogło wyczyszczenie historii strony bankowej - co ciekawe w Mozilli, która naprawdę rzadko ma jakieś zwieszki czy inne babole - tak więc nie zawsze ja mogę jakimś magicznym zaklęciem wszystko w kwadrans odczarować 😡
quantanamera, u mnie mimo wyczyszczenia znika sos dla stad (jest tylko na głównej) i mam wyrwę centymetrową między logiem forum a sosem. Poza tym czcionka mi się zmniejszyła sama z siebie bardzo mocno i np nie jestem w stanie odczytać tego, co ktoś ma pod nickiem i avem i daty i cytowanych wypowiedzi, etc.
dempsey, to ostatnie to ja narozrabiałam, bo mi się zachciało mieć wygodne linkowanie do konkretnego posta (do tego służy ten #link). Tylko przy okazji zniknęłam zgłaszanie do moda - już poprawione i powinno działać.
jesli wchodzimy w szczegóły to teraz jest tak: [font=Verdana]#link #zgłoś do moderatora [/font] ale jak dla mnie może być. tyż piknie 🙂
SOS póki co jest na głównych, na pozostałych stronach nie znika, tylko nie jest zalinkowany. Chyba wszyscy użytkownicy forum zdołali się z banerem zapoznać, więc za jakiś czas usunę go również z głównej.