Forum konie »

Nasze zdjęcia z zawodów

Strzyga, mam nadzieje, ze jeszcze bede miala okazje ogladac Gluta na Twoich foto-dzielach  😜
Jak tylko będzie okazja ;]
A co tu taki zastój przez półtora miesiąca? :>
Czyżby żadnych zawodów nie było?  😉
z października, Mistrzostwa Małopolski w WKKW, klasa LL kucy

próba crossowa

próba ujeżdżeniowa

Strucelka, Ty wiesz  👍 👍 👍 na te dwa Twoje hc, i po prostu nic więcej nie mam do powiedzenia  😍
świetne zdjęcia  😅
niedzielne zawody w podkowie 🙂

Orzeszkowo 🙂 rrude😀

Z filmiku🙂
Jak bardzo Złoty nie lubi dotykać dragów😉

więcej w k.skoków i znk 185.😉
Poniuś, 😲 Ty wiesz co ja o was myślę... ale co zdjęcie, to jestem w coraz większym szoku... 🤔
Coś niesamowitego!!
Poniuś - ja Ci ostatnio napisalam na fbl co mysle o Twoim koniu! 😉 REWELACJA!  😍
To Poniuś ma fbl??Aaaa już lece podziwiac  🙇
Moje najbardziej udane zawody. 2 konkursy wygrałam 🙂

Może nie długo z tego roku wstawie fotki 🙂
Dramka, ja w niedziele wygrałam 2 konkursy na zakończenie sezonu halowego😀

Moniska,Martva  :kwiatek:
Dramka, więcej zdjęć poprszę🙂😉
Poniuś tak rude najwspanialsze a te twoje to brak słów po prostu cudne 😍
mam jeszcze kilka z podkowy
prawie jak kucyk  😁

Poniuś GRATULUJE!  👍

moniska proszę  :kwiatek:
Strucelka, Ty wiesz  👍 👍 👍 na te dwa Twoje hc, i po prostu nic więcej nie mam do powiedzenia  😍
świetne zdjęcia  😅

dzięki :kwiatek: :kwiatek: w ten weekend znów zaczynamy sezon 😜
Jedno z b.niewielu zdjec z zawodów/na koniu które posiadam - niestety za "moich czasów" aparaty cyfrowe nie byly jeszcze w powszechnym uzyciu, wiec zdjecia byly grane od wielkiego dzwonu.

Na moim ukochanym, jedynym, najwspanialszym. Tutaj-  Maj 2004,  wygralismy dwa konkursy -  L na styl i P z jokerem. To byl najwiekszy oficjalny sukces naszej niestety b. krótkiej kariery 'zawodowej'.

Hiacynta, znam ten ból, z 4 lat startów zdjęć mam zaledwie kilka  🙁
ps1. Gdzie te zawody? Drzewa mi Racot przypominają.
ps2. co to za piękna konina?  👀

Dramka, gratuluję  😀
Lotnaa, widzisz, duzo mamy wspolnego, sie okazuje 😉
To bynajmniej nie Racot, a jakas podwarszawska wioska, a koninka to hanower z Niemiec, charakterne, niesamowite zwierze.

Dramka, ja Cie pamietam, jak zaczynalas jezdzic - chyba jedne z Twoich pierwszych zawodów to byly Mistrzostwa Warszawy dobrych pare lat temu - ledwo sie wtedy trzymalas na koniu i chyba nawet spadlas drugiego dnia  😡 Ale widac, ze sie wyrobilas, fajnie! 🙂
eh.. rozmarzyłam się podziwiając Wasze zdjęcia..
Ja tak ja Lotnaa i Hiacynta  - zdjęć niewiele, czasy w moim przypadku zamierzchłe..
Ukochane Samanta i Biafra..
sanna, pokazne okserzysko! Co wtedy jechalas?
Czyzby to byla Wola?
Tak, to Wola  😀 Jeździłam wówczas Biafra N/C , wiec okser cosik około tego
Sanna co to za kobyła ta biafra?
Kara-kumka, kupiona w pęczku z Posadowa, rorerka do tego.. Fajna kobyłka, ale bez zadziwiających możliwości. Bardzo dużo miejsca zajmuje w moim sercu. To zdjęcie jest z naszych pożegnalnych zwodów, chwilkę później pojechała do podpoznańskiej stajni, widziałam ja później jeszcze na jakiejś P i jej "kariera " się skończyła.. Z tego co dowiedziałam się w zeszłym roku - jest na emeryturze, teraz to już baaardzo Starsza Pani.. Mimo wszystko się ciesze: żyje, ma się chyba dobrze, nikt jej nie ganiał po parkurach, mogło być znacznie gorzej.. eh. przepraszam, rozpisałam się.. Ze sprzedażą Biafry w zasadzie zakończyłam jeżdżenie.. duuży sentyment.. eh..
jaki miała papier?  Dżonka i Bafar? czy to nie ta o której myślę?

edit inna skoro Kara kumka
nie, to Kara-kuma córeczka 🙂 matki nie pamiętam, bo tam były zawirowania w papierach - matka okazała się inna niż na początku sadzilismy, ale nie pamietam  😡

No to ja sié doloze. Moje pierwsze zawody wkkw. Technika skoku jeszcze u mnie szwankuje, ale caly czas sie staram nad tym pracowac.

Prosze sie tylko nie smiac z mojej czapeczki - nie bylo to do konca mojá decyzjá...

ikarina, rewelacja  👍 bardzo się cieszę, pomyśleć że jeszcze niedawno dość załamana z Polski wyjeżdżałaś.

Borków 2008 dekoracja 1 msc 😉

Moje ukochane <3

Stangret 2008

Z TEAMem xD 😉
XxAniuchnaxX, jaką on (ona?) ma cudną mąść  😜 😜 😜
Nie przepadam za zwykłymi kasztanami ale ciemne są przepiękne.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się