Forum konie »

Nasze zdjęcia z zawodów

Dramka, nie jesteśmy kuci i jeżeli nie będzie takiej koniecznosci to nigdy nie będziemy.

Karmelita, jeżeli mnie widziałas to widzialas ze jestem "zielona" jak to moja mama okresliła czułam się fatalnie i nie wiedziałam jak sie nazywam, normalnie jestem zdenerwowana i cala spieta a wczoraj nawet niewiedziałam co sie wokol mnie dzieje na Ptke wjechalam galopem z rozprezalni bo mnie przymuliło i dopiero jak uslyszalam Killer to pogalopowałam na parkur.

Podłoze nawet nie tyle co twarde ale nam 2 razy dupka trochę odjechała
to i ja jeszcze z jednym, pozostale byly chyba w ZWK

to ja wrzucam ten nieszczesny szereg juz "dobrze" pojechany (dobrze pojecie względne  😉 )

i chwalenie dziecka:

Dramka- jechałam P i N, przyznaję, że szału nie było jeśli chodzi o podłoże, ale my się nie ślizgałyśmy, może dlatego, że ja przewidująca jestem i bardzo długie hacele wkręciłam- w rozgrywce w N bez problemu się w nich ścigałam. Poza tym co za różnica co jechałam?

Brzask- wiem, widziałam, przed Tobą wykreślili z listy dwa konie, dlatego tak szybko Cię wywołali 😉 ale to nie był powód do aż takiego pośpiechu 🙂
Co nie zmienia faktu, że konika masz złotego! 🙂
Brzask Bez podłow?  🤔 Życie Ci nie miłe?  🤔wirek:

Ja jeździłam przez dwa lata bez podków i przeżyłam. Co prawda kosztowało mnie to dwa zwycięstwa kiedy to w rozgrywkach trzeba było zwalniać na zakrętach, ale poza tym, tragedii nie było  😎
To podziwiam wasze konie.

Ponieważ Ja sobie nie wyobrażam jechać parkur trawiasty bez podków z hacelami na swojej wywrotce.

Na piasku owszem - bez problemu.

Według mnie było bardzo twardo..

Ogier który jest bardzo stabilny miał długie hacele i na 2 zakrętach się pośliznął. Z tego co widziałam nie tylko on..i prawie wszyscy w hacelach.
💘 Biedne dziecko zatrudnione jak tragaż.. 😁
Dzisiaj odbyły się nasze pierwsze zawody, niestety porażka z glebą zresztą  (po odmowie skoku na dwójce).
Wsiadłam i pojechaliśmy dalej, ale później na dodatek pomyliłam trasę i tyle, hehe.
Następnym razem na pewno będzie lepiej.
Jedynka:

Dwójka:
Tristia następnym razem napewno będzie lepiej😉

a my ostatnio dla relaksu  pojechaliśmy sobie P, i N bo nie było C.
I jak widać czy na 110 czy na 130 mój koń zawsze jest mało ekonomiczny 😍
By Asia Ciesielska.

Ponia- u nas następnym razem będzie lepiej na pewno, bo gorzej być nie mogło ;-)
Z niezłym zapasem Twój rudy kica! Podziwiam Wasz duet :-)
Jeszcze nasze z innych faz (by Ewciaa):

dzisiejsze deszczowe zawody:

rozprężalnia

parkur

pomiędzy konkursami

generalnie lipa. wróciły demony przeszłości i znowu osiągamy trzecią nadświetlną hehe
przetrzymam to 🙂
sorry za  🚫

Ale czadowa derke treningowa. 😍
Dramka, mój osobisty wynalazek 🙂
🚫 i jak logo ślicznie się prezentuje  😀
Deb super wyglądałyście, świetna tonacja kolorów i po prostu lansik! A jak poszło i co jechałaś?

To my z wczoraj. Ruda, gdyby wchodziła o godzinę krócej do przyczepy, byłaby idealnym koniem jak na pierwsze wyjazdowe zawody. 🙂 Na rozprężalni troche swirowała z taśmami biało-czerwonymi, ale na parkurze był aniołek. Tylko włacza jej się wtedy zwalnianie tempa. Musimy poćwiczyc w domu. W rzeczywistosci wszystko było w pośpiechu, ale mamy nauczkę na przyszłosć. 🙂
No i dziękuję Viss za poświęcenie, bez niej nie pojechałybyśmy. :*
Deb Ja chce taką derkę!!!!! 😍

no i my ale z Soboty w obiektywie Strzygi  :kwiatek:
Złocisz:

Robin:

Pozdrawiamy😉
binca ty mi lepiej oddaj moją skórę z ręki! 🍴
Ale skoro powiedziałam, że załaduję to załadowałam.

Ale kucyk fruwał nad tym triplem! 😜

Ponia złocisz jakie zapasy sadzi  🙇
deb  👍 W końcu ktoś pomyślał o łopatkach  🙇
Koniec  🚫

Ponia Wymiatasz  👍
Dramka  :kwiatek: 
ale Ja tylko staram się dobrze  jeździć 😉
No jak my wszyscy  😉 Ale nie każdemu dane..  😎
to ja też posłużę się Strzygowymi fotkami i wkleję fotki z niedzielnego jokera w N...naszego pierwszego  👀

Strzygo  :kwiatek:
Jacy Wy malutcy przy tym jokerze  😁
Ktoś   😲 WOW  😲 Joker robi wrażenie  😎 Ale widać że sobie poradziliście  👍

Ładny parkur  🙂
Nasze początki 🙂
Jarużyn Cup 05-06.09.2009r.
Wera ładne zdjęcia 🙂 fajnie konisko skacze

a co to za koń bo kojarze ale nie z imienia 😉
Kasija Konika napewno kojarzysz, bo już tu pojawił sie kiedyś. Kupiłam go od milci. 🙂 
Ponia Ty i te Twoje konie to EUROSPORT więc co tutaj dużo mówić.! MEGA  😜

Ktoś widze na twarzy pełne skupienie  😀  ale daliście czadu .!
a ja tez mam zdjecie z zawodow, a co! 😁

http://shadow.pl/slupno_galeria/content/IMG_3022_large.html

no!!! szafirowa!!! żebym Cię następnym razem na koniu widziała na zdjęciach z zawodów!!!  😀iabeł: 🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się