Notarialna, owszem, w sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Kobył ma to, co najważniejsze. Padok, super żarcie i bardzo dobre podłoże. Świetnie się tam czuje, choć może ja wolałabym mniej syfu. Jednak Poli to nie przeszkadza, więc jesteśmy gdzie jesteśmy 🙂
a żeby nie było 🚫 to ja jestem z tej kurtki super zadowolona, jest naprawdę dobrze skonstruowana, dobre materiały, świetnie się pierze i w ogóle ach i och. W przyszłości będę na bank kupować produkty Equiline 🙂
Widziałam, pięknie w nim wyglądasz :kwiatek: Niestety został już tylko 38, czyli trochę na styk na moje gabaryty 😉 Kurteczka za to 40 i ma kapturek. Bosh ja się nigdy nie zdecyduję.
Dziękuję 😀. Płaszcz to też 40tka. Na pocieszenie - kurtka mnie też ogromnie kusiła, ale bardziej zależało mi na czymś dłuższym. Szczerze mówiąc, chodząc po zwykłych sklepach naprawdę trudno coś fajnego znaleźć. A te rzeczy są oryginalne i jakościowo bez zarzutu - a przyznam, że nie liczyłam na aż tak wysoką jakość.
Ja kupiłam w końcu sztylpy Hippica i mam mocne postanowienie za jakiś czas nabyć oficerki 😉 mam nadzieję że się baaaardzo szybko nie rozlecą - choć wiem że jest duże prawdopodobieństwo, na razie mam je za długie ale potem siądą trochę mam nadzieję, generalnie jakoś nie jestem do końca do nich przekonana, ale jako że moje stare rozleciały się już całkowicie, to mi się śpieszyło 😉
Szumka94 nie kupuj typ sztylp, ja je kupiłam, założyłam raz i suwak poszedł, do tej pory zastanawiają się co z tym zrobić, sztylpy u mnie, czekam na odp. Swoją drogą suwak jest cieniutki i do d....
Dramka no własnie, reklamować. Pani kazała mi zrobić zdjęcia i wysłać do niej i czekam. Zaraz moja cierpliwość się skończy i będę ich męczyć telefonami. A nie mam w czym jeździć. Komentarza jeszcze nie wystawiłam im 🙄 czekam co z tymi sztylpami zrobią.
Dzięki dziewczyny za rady, więc odpuszczę sobie te sztylpy.. Nie będę się zaraz bawić w odsyłanie i szarpanie się ze sklepem... pozdrawiam. :kwiatek: :kwiatek: p.s a może możecie jakieś polecić? jeśli tak to proszę o pw , żeby nie było bana. :kwiatek: Edit a jak się sprawują te sztylpy http://www.capriola.pl/product_info.php/info/p144_Czapsy-oficerkowe---SZTYLPY.html ? :kwiatek:
hej . 😀 znalazłam na czyimś profilu na nk zdjęcie w takich bryczesach, bardzo mi się spodobały , wie ktoś może co to za firma ? bo szukałam w sklepach internetowych ,ale nie mogę nigdzie znaleść.