Dziewczyny, dorwę gdzieś jeszcze te płaszczyki Pikeur'a? 😍 Interesuje mnie rozm. 38-40. sprawdz w Equi, jakis czas temu mieli plaszczyki ale nie pamietam czy akurat te, fajne byly tylko cena byla powalajaca..
Dzisiaj niestety odwiedziłam Mustanga 👿 Sklep pozostał bez różowej kamizelki Pikeura i ślicznet apaszki Pikeura. Powiem, wam,ze nigdy nie kupuje firmowych apaszek do stajni,ale ta jest wyjątkowa. Ma niesamowity materiał, taki super miękki, nie zsuwa się z szyi i nie przekręca... Wreszcie 😀 Prócz tego bluza Baily z kolekcji Premium...zaszalałam, ale chyba warto, bo niby zwykła polarowa bluzeczka,a jest niesamowicie ciepła. Jendak Pikeurza swoj materiały powinien dostać medal. Jako coroczny zimowy zmarźluch uważam, że jednak warto zainwestować kilkaset złoty w porządne termiczne bluzy 😀
Odpisałam na priva. Nie chcę firmie robić swądu zbyt dużego. 😉 Może miałam pecha? Może trafił mi się kiepawy egzemplarz? Może tego akurat fasonu nie przemyśleli do końca? Ja tam nie mam nic do nowych firm, ani do polskich firm. Niech szyją i niech się uczą. Może inne fasony są lepsze/ inaczej przemyslane niż ten, który ja wybrałam.
Też jestem ciekawa co dokładnie było nie tak z RTS-ami 😀 Jestem w szoku, dla mnie nie ma lepszych bryczesów 🙂 Chyba faktycznie pech, akurat w tym przypadku 😉
Dramka, ja mam bluze z soft shella Equi Theme i nie polecam - nie wiem, z czego jest ten ich "soft shell", ale poce sie w niej jak mysz, nawet z sama termiczna bluzka pod spodem. Jest bardzo ladna, fajnie sie uklada i wydaje sie byc trwala, ale na pewno nie jest oddychajaca.
Czy ma ktos jakis pomysl na oddychajaca, zimowa kurtke do jazdy? Tyle, ze w wersji ekonomicznej, gdzies tak do 300 zl max. Najlepiej jakby miala dosc klasyczny kroj, z wcieciem w talii i w jakis stonowanych kolorach. :kwiatek:
Dołączam się do pytania o dobrą zimową kurtkę. Nie taką na jazdę w teren na -15, ale taką na treningi w hali. Ma nie ograniczać ruchów, zakryć nery, być ciepła, ale nie zagotowywać jeźdźca, no i w miarę elegancka. Jestem raczej zmarzluchem, ale w puchowej kurtce nie daję rady jeździć zimą.