Ciekawa jestem jak leza, bo jeszcze nie mialam okazji mierzyc. ale 200zl za kamizelke 🤔
powiem Ci, że te ubrania mają po prostu świetną jakość i wzornictwo. Ja mam taką grubą czarną kamizelkę z paskiem z kolekcji zimowej, z błękitną podszewką. Jest genialna 🙂
dziewczyny, chcialabym znalezc troszkę ciuszków możliwie tanich, poszukuje sztybletów i sztylpów oficerkowych, przyzwoitych,no i duzych 🙁, nie z takiej okrutnie plastikowej skóry, myslalam nad hippika, bo maja na miarę szyte jesli dobrze pamietam, oraz o nowej czapce, bo blekit tattini juz umiera powoli, ale jak widze ceny 70 zl za czapkę z daszkiem to moj portfel kwiczy 😵 czytalam temat,ale wiadomo ze moda sie zmienia i ciagle sa jakies nowe modele 🙁
Dramka, dzieki za to info. Dobrze, że spytałam. Zamówiłam w końcu XS (mniejszej nie było) i jest całkiem spora. W S bym sie chyba utopiła. Dzieki wielkie !!
kup sobie czapke z daszkiem na rynku i doszyj naszywke z konikiem :P albo wyszyj sobie "ANKY", "TATTINI" albo "PIKEUR" i bedziesz fancy :P a najlepiej wszystkie na raz 😀
Ta kurtka brazowa HORZE jest fajna, ale raczej do chodzenia niz jezdzenia.