Dramka, bo wiesz... Soft shell mi sie kojarzy raczej z materiałem średnio na frak właściwym. Raczej grubszy, sztywny itp... taki no.... sztuczny. Generalnie fajny jest ten fraczek ??
Ja mam frak soft shell Equiline (głupia mina :icon_redface🙂
W porównaniu do "zwykłego" jest sztywniejszy, i latem jestem mokra. Ładnie leży ponieważ jest elastyczny i sie dopasowuje. Chroni też przed deszczem i wiatrem. Ja bym ci proponowała przymiarke.
Dramka, hmmm... dzięki. Kurczę, właśnie problem w tym, że przymiarka jest tu niemożliwa. W trójmieście nigdzie nie ma. :/ A marynarki potrzebuję za dwa tygodnie już.
Dramka, tylko, że święta po drodze jeszcze, więc czasu mniej. :/ Kurczę, strasznie podoba mi się ten Abigail, ale nigdzie go już nie ma. Equi napisali, że moga sprowadzić, tylko, że w ciągu 6 tygodni. A tak poza nim to brak mi pomysłu.
Dramka, koniecznie czarny. Niekoniecznie Pikeur. Z tym, że nie ma byc taki zupełnie tradycyjny, taki zwyczajny. Miałam IW, fajne są faktycznie. Skarlett mi sie nie podoba.
Juppi !! Chyba znalazłam cudeńko. Z Animo, ponoc jest 36 na stanie. Oby.
Klami a próbowałaś ANIMO? coraz więcej osób się przebiera w nie, bo są mega wygodne i nic tak dobrze nie leży jak one... w awilhorse dostępne od ręki...