http://www.piaffallo.pl/product_info.php?cPath=3_122_123_163&products_id=501 super kurtka! mam ja juz drugi sezon i nie widac sladow uzytkowania! mialam ja jeszcze jak na polskim rynku ich nie bylo ale na prawde warto! czasem nosze sama podszewke czasem sama kurtke, milion kieszeni i nie przemakalne zamki
KavalSafe sa genialne poki co moje ulubione a mialam do czynienia i z prestige i z innymi dobrych firm. KavalSafe juz mam ponad rok i nadal jak nowe (cyferki sie tylko troszke starly ale to normalne bo sa nadrukowane). Te z tworzywa nie wyciagaja sie i nie niszcza. U mnie w stajni sa takie same z tym ze juz pare sezonow maja za soba i nadal sa w bd stanie a eksploatowane bardzo intensywnie. Skorzanych Kavalkade nie polecam bo sa dosc sztywne i niszcza siodlo.
mam pytanie kiedys na okserze byla kurtka RTS bardzo podobna do Equi Theme Oxer Winter kosztowala ok 240zl, nie moge jej znalezc 🙁 czy wie ktos moze czy jeszcze gdzies je sprzadaja??
Widziałm w niej 2 osoby. Panom w niej bardzo fajnie. Natomiats koelzanka w niej jeździła ale troche głupia sprawa była , poniewaz z powodu dużego biustu musiała wziasc XL rozmiar i na dole miała ona w biodrach straszny luz i sie taki no....worek robił
efka no ja niestety tak fajnie nie mam ( podobnie jak koleżanka). W biuście mam około 114-116 cm , natomiast pas mam 83 cm więc podobnie jak ona mam przeswit dosc widoczny. Na szczescie udało misie kupic kurtke z dużym ściagaczem u dołu i jest ok 🙂
efka mój Trener ma taką- wygląda hmm... normalnie 😉 A jak się gotujesz na hali, to nie lepiej zdjąć kurtkę po prostu i włożyć dopiero na końcowego stępa? ;P
efka mój Trener ma taką- wygląda hmm... normalnie 😉 A jak się gotujesz na hali, to nie lepiej zdjąć kurtkę po prostu i włożyć dopiero na końcowego stępa? ;P
zwykle tak robię, ale czasem nie planuję wsiadać akurat, ale np. muszę bo mamy konflikt interesów ucznia z koniem 😉 komfortowo bym się czuła dysponując jakąś oddychającą kurtałką 😉