Mam te rękawiczki, koszt to około 36 zł Kolor taki bo innych w Okserze nie mieli pasujących na mnie. Nie wiem jak z ich wytrzymałością, ale jeżdżę w nich od października i póki co jest ok Ale mają jedną wielką zaletę, a mianowicie, że super się w nich pisze na dotykowych telefonach :P Prawie tak jak bez rękawiczek 😀
Właśnie czeka mnie zakup nowego fraka. W tym sezonie będziemy śmigać N i może pod koniec roku pojedziemy C. Nie wiem czy kupować jaskółkę czy zwykły frak? Szczerze, lepiej bym się czuła w jakimś eleganckim fraku (nie typowo skokowym jeśli wiecie o co mi chodzi) ale nie chce wydawać za pół roku kolejnych pieniędzy na tą samą rzecz. Czy możecie mi coś doradzić ? ❓ Chciałabym się zamknąć w 1500 zł
Dzięki Dramka, ale jednak właśnie chciałabym zobaczyć z czarnym. Próbuję skompletować strój na zawody, do kasku brązowo-czarnego, brązowo czarnych rękawiczek i czarnego fraka myślałam własnie o bryczesach ecru, co by trochę pod te brązy dobrać, co o tym myślicie? I zakochałam się jeszcze w tej koszuli: [url=http://cavalloshop.pl/produkt/koszulka-konkursowa-damska-pikeur-z-zamkiem-biala.html?search=product&string=koszulka+konkursowa+Pikeur&search_top=&iamspam=imnotspam&pp=24]Klik[/url], ale czy nie będzie to już "wieś tańczy i śpiewa"?
A tak poza tym to jak wypadają koszule Kingslanda. W sensie czy różnią się rozmiarowo zależnie od modelu ?? Miałam jedną S i się zastanawiam czy inny model tez moge brac S, czy nie. ??
pucus27, jak znajdziesz ten fraczek - daj znać. Zakochałam się w nim a pamiętam tylko, że był sakramencko drogi 🙁 Wymyśliłam, że sobie uszyję. Wtedy okazało się, że on... zniknął z netu, że nijak nie mogę go namierzyć. Właśnie tego: dwurzędowy, z połami, z niebieską podszewką, z bizą przy kołnierzyku. Klami, wg mojej orientacji większość sędziów "łyknie" każdą koszulkę, byle miała białą stójkę/kołnierzyk. Ale znam i takich, co się zaperzają, że "kolory nie pastelowe", i takich, którzy uparcie domagają się "białego mankietu" (choć interpretacja "odgórna" jest taka, że mankiet występuje przy długim rękawie, a gdy go nie ma - to nie może wszak być biały, czy czerwony czy jakikolwiek - bo go nie ma). Okropne jest, gdy sędziemu przychodzi się "szarpać o głupotę". Super byłoby, gdyby w regulaminie pojawił się zapis, że byle stójka/kołnierzyk biały - i byłaby jasność. Taa - po czym pojawiłyby się koszulki przezroczyste 🤣