Czy Lamicell, albo jakaś inna firma, przy okazji kolekcji granatowo-j.zielonych miała kurtki? Pytam, bo szukam granatowej kurtki/bluzy/etc. z jasnozielonymi dodatkami. 😉
jasne,że mogę zadzwonić,ale dopiero jutro 😎 edit: jeżeli chodzi o calevo,to nie ma odpowiednich rozmiarów lugany contrast 😉 to dość stara kolekcja jest.
Hmm...Czy kask do jazdy w kolorze Fuchsia byłby zbyt dużą rewolucją co do mody jeździeckiej u nas? MAm mozliwosc zkaupu i jestem rozdrta pomiedzy granatem a Fuchsia? Obydwa kazski z czarnymi wykończeniami
Hej Czy ktoś z Was kojarzy jakiej firmy jest damski fraczek skokowy, który wpadł mi w oko. Zdjęcia niestety nie posiadam ale cechy charakterystyczne to: -ładnie przylega (pewnie jest lekko elastyczny) -kieszenie na zamki (nie jest to Pikeur Scarlett) -charakterystyczna jest naszywka na lewym rękawie na wysokości ramienia, chyba biała, możliwe że to metka Z góry baaaardzo dziękuję za odpowiedź 🙇
No fakt, że cena też mnie trochę poraża ale od dawna marzy mi się taki super fraczek, który będzie już na baardzo długo . Zacznę zbierać a czy wytrwam to się okaże hi hi hi
czy ktos widzial moze w jakims stacjonarnym sklepie (szukalam po internetowych i nie ma) bluzy Euro-Stara koniecznie w kolorze delft, ewentualnie kurtki letniej w tym kolorze 👀
Do mnie wczoraj przyszedł mój nowy kast Troxel Spirit i jestem nim zachwycona!!! Na żywo prezentuje się duzo bardziej korzystnie jak na zdjeciach katalogowych producenta! Chrzest bojowy tez zdał celujaco 🙂
dziweczyny a nie przesadzacie troche? tzn wiadomo, ze to nie na zawody, ale jesli ktos lubi kolorki, albo na jakies pokazy to czemu nie? ja mam co prawda mieszane uczucia, ale jesli kogos na to stac (bo to raczej nie moga byc jedyne 😉 ) to czemu nie?? 😉
A ja jezlei miałabym juz dzieci powiedzmy dziewczynke i by startowała w jakis towarzyskich zawodach mini kucykowych i miała siwego kucyka to bym i konika na różowa odwaliła i córe. W końcu siodło, ogłowie, napiersnik i popreg różowe do dostania są 🙂. Niech miałaby dziewucha frajde ( zakłdam ze wiek pociechy koło 6-8 lat )