zabeczka17 - Cudna maleńka! Życzę jej długiego, zdrowego i szczęśliwego życia. Jestem w 100% pewna, że u was będzie miała wszystko co najlepsze. To odważna i bardzo ciekawska koteczka, mała indywidualistka, ale przy tym bardzo wdzięczna. Powiedz jej na uszko, że tęsknię 😉
Dworcika - To ja też podziękuje 🙂
Przy okazji wrzucę kilka fotek pozostałych maluszków:
Amber: To delikatna i bardzo wrażliwa koteczka. Uwielbia spać wtulona w człowieka i cichutko mruczeć przy pieszczotach. Sreberko zostaje z nami.

Armanda: Najbardziej ruchliwy maluszek w miocie. Głowa pełna szalonych pomysłów, zawsze pierwsza do zabawy, prowodyrka szalonych gonitw o 2 w nocy i 4 nad ranem. Sereberko II mieszka u naszych dobrych znajomych.

Alvedor: Romantyk, kocha siedzieć w oknie i obserwować sypiący się z nieba śnieg. Śpi zawszę blisko człowieka i nigdy nie zapomina o buziaku na dobranoc. Złoty zamieszka z moimi rodzicami.

Powoli dobiega końca ta piękna przygoda. Mimo strachu na samym początku i wielu obaw nie żałuję ani jednej chwili. Wspaniale było obserwować jak dorastają, jak pielęgnuje i wychowuje je mama. Otwieranie oczu, nauka syczenia, mruczenia i pierwsze kroki. Zapamiętam wszystko do konia życia, to był na prawdę cudowny czas. Szczerze przyznaję, że rozstanie z małymi kotkami bolało mnie bardzo mimo, że wiem iż maluchy mają najwspanialsze domy pod słońcem. Chciałabym kiedyś przeżyć to jeszcze raz..