Forum towarzyskie »

KOTY

nerka, ojacie, ale lakshminka sie ofutrza  😲 ale chyba nie macie jakos specjalnie zimniej w mieszkaniu zima, co?
a są inne modele? z bardziej owłosionymi twarzami?;p
koniaaa, ja tez chce! moze niekoniecznie z takim lysolem, ale jakby nevka byla  💘

Wejdzcie dziolchy na strone www.karoka.pl o ile nic nie pokrecilam, zeswirujecie.

Ja biore lysola na 100%, bede straszyc nia Norta, ze jak nie bedzie grzeczny to tez tak skonczy ;(

i brytek też jest

to mi sie podoba

Edit ups nie to zdjęcie;p
no, ladny konik, ladny  😂
ojtam ojtam, pomerdałam linki🙂
tez patrzylam na tego kociaka, ale zdecydowanie ten roz mi nie odpowiada...
za to ten jest uroczy 💘

konia44 dziękuję  😡 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Nawet nie wiesz jak miło mi się to czyta 🙂

Kilka zdjęć Cocuni 😉
Aaaaa, zwariowalam !!!
Takiego malucha to mozna do torebki schowac. Urocza kocica
W marcu mam wystawe, musze sie im przyjzec blizej
Ale slodkie malenstwo  😍 musi byc niesamowita w dotyku  💘
aaa, jakie czadowe koszulki!!! 😀
Magda, no zimno nie mamy jakos bardziej.. grzejemy normalnie 🙂 ona tak ma 😀
[quote author=Jolaa 🙂 link=topic=12.msg1659716#msg1659716 date=1358797791]
[. Na pewno nie jest to jednak kot, którego można zamknąć samego na cały dzień w domu.
[/quote]
No właśnie o to też chciałam zapytać. CZyli jednak ta rasa nie na moje możliwości 🙁 A jak patrzę na tę Twoją to  😍 No piękna i cudowna. NO i jeśli nie linieje to tu ma ogromny plus w stosunku do brytyjczyka 😵 😉
Jolaa -ślicznota, schrupać takiego słodziaka.

Mojego czarnucha dawno nie było, dostał od Mikołaja drapak, który całkowicie olewał a wystarczyło przestawić go w inne miejsce i kot zapałał do niego uczuciem.

PS. czemu mu te gały świecą jakbym go uranem karmiła? Na wszystkich zdjęciach ma takie latary.
TRATATA bo lampa odbija mu się od dna oka dlatego mu się świecą, jak zrobisz bez lampy będzie bez świecących oczu. A tak poza tym dorodne to Twoje Czarne Futerko🙂 Moje też chętniej leżą jak mam drapak przy kanapie niż wcześniej w rogu
Tylko jak robię bez lampy to wcale go nie widać - tylko duża czarna plama. Teraz mu się przytyło trochę (waży 5 kg) i zrobił się leniwy. Małż za bardzo go rozpieszcza.
konia44 , Kajula , palemka , TRATATA dziękuję baaaardzo  :kwiatek:

Cocunia miała być w mieszkaniu rodziców tylko na chwilę, tzn. do czasu, aż ja kupię mieszkanie i się wyprowadzę, wtedy miałam ją zabrać do siebie (rodzice bardzo nie lubili kotów). A teraz... mama ciągle mi powtarza, że ja się mogę wyprowadzić w każdej chwili, ale jej córeczka (Cocunia) zostaje razem ze swoją "mamusią". Moja mama zachorowała z miłości do niej  😍
Mój kot mnie codziennie zadziwia. Ewidentnie ma coś z żula

Jolaa tak to jest z rodzicami moi mi też Ryśka nie oddali, ale za to teraz mam 3 swoje 🙂 Piękna kiciula
kalaarepa, moja tez tak ma! W IDENTYCZNYCH pozach znajduje ja codziennie  🏇
może to genetycznie uwarunkowane - być żulem😉
Co prawda dowody świadczą inaczej, ale może "im bardziej kot kudłaty, tym bardziej żulowaty"?
hehe no moje pozostałe trzy aż takimi żulami nie są, co być może popiera Twoją teorie aczkolwiek Iwo czasem ją próbuje dogonić😉 Dworcika napisałaś prawie że Fraszkę😉
moje żulowate 😀
hahaha dobre. Kalaarepa, zobacz czy masz wszystkie flaszki podokrecane, albo kot ma jakis tajemniczy kranik 😉
Ooo i znalazlam zdjecie mojej kociczki latem, jak byla lysa 😉
Kajula na pierwszym i ostatnim zdjęciu z poprzedniego postu wygląda jakby ważyła 100kg;P albo przez to futro bo na pozostałych wygląda normalnie😉
a ja chyba muszę jakoś odchudzić Czarną bo w tym wszystkim od czasu schroniska przytyła kilogram z kawałkiem, ale tak jak na nią patrzę od góry to jakby piłkę połknęła, a jak przyszła do nas to miała brzuch powiedziałabym podkasany😉
Dworcika napisałaś prawie że Fraszkę😉

PRAWIE robi różnicę 😁
kalaarepa, to ostatnie jest najnowsze  🤣 jest strasznie puchata, zreszta bardzo dobrze widac roznice lato-zima... a wazy tyle samo  😅

Znalazłam jeszcze pare dowodów😉
Kajula normalnie jak z Klubu anonimowych żuli;p
hahaha, nasze koty sa niesamowite  🏇

ja niestety nigdy nie zdaze zrobic zdjecia Emce jak tak siedzi... Zawsze ucieknie mi przed aparatem :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się