Forum towarzyskie »

KOTY

Kurcze dziewuchy, pozmienialyscie avatarki i nie wiem kogo czytam- zawsze patrze na avki nie na nick 😉
Konia44 zgadza sie. Hodowla tiili 🙂 rośnie jak na drożdżach 😉 uwielbiam te koty 🙂 są jak psy, mój aportuje a jak chce być glaskany to sie kładzie na grzbiecie 🙂
konia44 Ty też miałaś niedawno inny🙂 a gdzie jest Alvika?
Kurcze dziewuchy, pozmienialyscie avatarki i nie wiem kogo czytam- zawsze patrze na avki nie na nick 😉

Haha mam dokladnie tak samo! Ciebie to przynajmniej po kocie poznawalam jak zmienilas 😀
Jak szyć panie premierze? Jak szyć?!

jak ja uwielbiam jak koty kręcą tyłeczkami🙂

wistra ta szyjąca Pani ma anielską cierpliwość
ta pani, to moja Mama.  😁
Uwielbia moje koty  😉
Gratuluje mamy, bo moja by już na samym początku wytargała tego kota do innego pokoju żeby jej nie przeszkadzał

a jak tam Twoja kotka?? będą maluchy czy nie? bo w sumie chyba przegapiłam ten fakt albo nie pisałaś
Sama bym go wytargała do innego pokoju 😉. Szczególnie, że u mnie wszystkie 3 by siedziały tylko każdy z innej strony by ciągnął 😉
epk przynajmniej byś wtedy miała ubranie z  kolekcji haute couture (czy jak to się tam pisze) 😉
Jak nie urok to.......
Dlugie koty sa najpiekniejsze, ale jak Nort nie nauczy sie rozszerzac nog przy kangurzeniu to go ogole na pudla

Nie wiem co zjadl, dieta ta sama, a od wczoraj wieczora sie rozwolnil. Zdaza sie kazdemu, nawet nam, ale zebym nie musiala go prac co wizyte w toalecie.
Na szczescie nie drapie przy myciu, ale robi takie wielkie miaaaauuuuuuu
Dam mu troche nifuroxazydu i zobaczymy czy sie przytka
Gania teraz swoj niedosuszony ogon 🙂

Nort w ogole wyglada komicznie, nie dosc, ze do polowy puchaty, a z drugiej plaskaty to jeszcze ma czerwone lapki. Madra ja kupilam w hipermarkecie jakis byle jaki piasek bo do zoologa bylo daleko. Drobnica, cos jak compact benka. Czerwone to to, to jeszcze sie nie zbryla i nosi sie wszedzie wrrrr
RaDag - ale slicznosci! Taka puchata jak moja! Przy myciu nie przeszkadzaja jej te dlugie wlosy pod pyszczkiem? Ja mojej obcinam, bo ma wielkie problemy z tym..

Trochę jej się jęzor haczy 😀 ale nie widzę, żeby jej to jakoś znacząco przeszkadzało póki co  🙂

Edit.
Safirka już taka fajna, wyleguje się na oparciu fotela, na parapecie gdzie dostała własny koc, nieśmiało jeszcze, ale zagląda do kuchni jak gotuję, a najbardziej kocha mizianki rano w naszym łóżku 😍
Odmówiła Acany 😉 nie będzie jadła i koniec Sabelle no grain ok, ale i tak najchętniej swój Royal dla norweskich.
Jeszcze mam Sabelle, to może zanim się skończy to się przekona do Acany... Ale wybiera kuleczki pięknie  🤣
RaDag a Acana to bezzbożówka???
Tak. I tak chyba jak tutaj ktoś pisał- bezzbożówki są bee i je je się mniej chętnie 😉
Skoro można podglądać konie, można i kociaki 🙂
http://naich.soup.io/post/294971636/How-about-another-kitten-cam-3
Mam nadzieję, że nie było... ale maluchy się dossały  🤣
Możecie polecić jakieś książki lub artykuły dotyczące zachowania kotów?  ale nie popularnonaukowe, tylko naukowe.  Sama oczywiście coś tam mam/czytałam/znalazłam, ale jakoś tego mam mało. Byłabym wdzięczna za pomoc 😉
Łohoho, kolega dziś odbiera swoją kotkę z randki. Jak dobrze pójdzie, to maluchy będą na moje urodziny 😁
Dworcika to możesz zażyczyć sobie prezent w postaci kulki;p a jaka to rasa?
Oj kalaarepa, czytasz w moich myślach 😁 Ale to jednak za drogi prezent ;p
Brytolek 😍
Dworcika a jaka to hodowla??
czy może ktoś ze Szczecina lub okolic nie chciałby paru puszek kitekata? mojej kici nie smakuje, jak zjadła wczoraj to aż wyrzygała  🙄
oddam, jak nikt by nie chciał to oddam do tozu albo schroniska.
casines, Kitekat to najgorsze co mogłaś dać kotu... Jest jeszcze gorszy od whiskasa. Wyrzuć do śmieci i nie truj kociaków schroniskowych.
A u rodziców nienajlepiej 🙁 Kolejny kot ma problemy z układem moczowym-tym razem Salomon. Zaczął posikiwać, mieć problemy z oddaniem moczu, zabrali do weterynarza, okazało się, że to problem z pęcherzem (muszę dopytać co to, bo zapomniałam), ale dostaje pastę do zlizywania na poprawienie (chyba?) kwasowości w pęcherzu).
Uropet. Bardzo dobra pasta. Jak wszystkie z tej serii - bezo i calopet. Strasznie żałuję, że vitapeta wycofali  😕
wistra beda te koty czy nie beda?:>
No właśnie, wiesz już kiedy mniej więcej ją odbierasz? Miała już ruję?
oooo koty ozyly  💃

Synecek dzis juz ma sie dobrze, ale wczoraj byl zgon totalny i w nocy dwa pawiki

Edit:
Wistra, no wlasnie, nic nie piszesz co tam u kotki, czy sie zaaklimatyzowala....
Dalej nie ma rui! Proszę o jakieś prądy dla niej, bo ani jej się myśli bzykanko. Wstrętna  😀iabeł:
Dużo osób czeka na ten miocik  😡
Nie dziel skory na niedzwiedziu 😉
A zaklimatyzowała się super, druga kotka już świata poza nią nie widzi. Ale takie są koraty, nie mogą być jedynakami.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się