Powiedzcie, że to żart 🙇 Przecież niemożliwe żeby w XXI wieku w PL ktoś przeszkadzał młodemu koniowi chodzić z łbem w dole? Natalka Każdy, kto wypisuje takie bzdury, jest na tym forum traktowany jak żywy dowcip - że sobie "jaja" robi, więc reszta z niego - też. Jeśli Ty poważnie - to zainwestuj w podręczniki.
quanta, a nie dało by się zrobić takiego testu przy rejestracji? 1. Czy kochasz konisie a)Taaaak!!!!!1111!!!! B)Tak c) Co to za głupie pytanie?
2. Przetłumacz Tekst Ni0 w!ie$h ! jA t0 siodŁ@ kupÓje prAkTyCzn!3 cO M!3$iąC @le mU$he KoFFffAn!u$ie Ró$$h0FffFFe $ob!E kup!Ć!
$orKiŚŚ z K!m j@ Fokóle koNf3rsUje? 🤔 idE p0tr3nOwaĆ pashaze w galOp!e i MosHe lEw@dY prz3z trąKi... 🤔 NarKa$ mOjE MysHee KoofFaNiUSiane! ;*:*
f OgÓlE! tAk mY$laŁ@m sHeby zmIenIĆ ColoUr skAretEk mOYego Koni$$$i1 KoffanEg. Bo m@ biaŁe i t@kie brudNe A ja Nie Mam zaMiaru Czy$$ciĆ teJ kÓpy z nÓg.. icon_mad
3) Czy chcesz ujeżdżać swojego konisia w wieku 1,5 roku? a) taaaaak!!!!!!!!!!111!!!! b) nie, siodło to zło, jeżdżę tylko na oklep c) Co to za głupie pytanie?
Która forma jest poprawna: lepsze czy leprze a)leprze b) taaaak!!!!!111!!!! c) Co to za głupie pytanie?
Edit, kryteria są zbyt łagodne:
Przy zaznaczeniu a) lub b) lub przy przetłumaczonym tekście wysadzałoby człowieka w kosmos...
ja bym do tych pytań dodała jeszcze: 1) czy koń zganaszowany to koń zebrany? a)Taaaak!!!!!1111!!!! B)Tak c) Co to za głupie pytanie?
2) czy lą-żujesz konia? a)Taaaak!!!!!1111!!!! B)Tak c) Co to za głupie pytanie?
f OgÓlE! tAk mY$laŁ@m sHeby zmIenIĆ ColoUr skAretEk mOYego Koni$$$i1 KoffanEg. Bo udało mi się rozszyfrować ten tekst, ale nie wiem czym ską skaretki 😡
a mnie to już drazni że panna po tylu wpisach gdzie wiele osób miało cierpilowść, dobrze radziło ... dalej ciśnie swoją głupotą w żywe oczy.
Natalka125xd Ja osobiście od siebie przekazuję Ci jedno http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,16459.0.html wejdź poczytaj może załapiesz o co biega. Jesli nie to współczuję. A .... gdzies był też wątek o lonzowaniu.. może warto się doszkolić zanim zaczniesz cokolwiek robić z koniem 🙄 Oczywiście Igora zostaw lepiej w spokoju.
Zosatwie go w spokokju a w wieku 4 ral wszytsko od nowa napewno ląży nieprzerwe bo to nie jest nic złego z siodła zrezygnuje bo uświadomiliście mi, ze lepiej bedzie dla niego🙂🙂
Natalka125xd dla mnei umiejetnosci jezdzieckie sa niczym w umiejetnosciach szkoelniowych koni czy hodowlanych. To ze przeskoczysz przez przeszkode w niczym ci sie nie rpzyda jesli rozwalisz mlodemu nogi czy grzbiet. Radze zastanowic sie z tej strony - co robie nie tak- nizeli dyskutować - ze wiem lepiej. jelsi ja czegos chce sie dowiedziec PYTAM, a jesli wychodzi na to ze jestem w błędzie to - NIE DYSKUTUJE. Taka mała dygresja ode mnie
Śledzę tą dyskusję i po zobaczeniu zdjęć zabrakło mi słów. Nie wiem, czego oczekiwałaś wchodząc tutaj i pisząc cokolwiek... Oklasków i pochwał za to, co robisz? Szkoda tylko młodego konia, jego szkieletu, jego przyszłości....
e, to o Dzionki chodzi? a co ma Dzionka do tego? 😂
Natalka, prosimy jeszcze raz, edytuj posty i korzystaj z 'sprawdź ortografię' 😉
my naprawdę staraliśmy się pomóc, ale sama tę pomoc zaczęłaś w pewnym momencie negować. my nie mamy siły co 2 minuty pisać tego samego. koń ma być lonżowany z pyskiem w dole! nie ważne co powiedział Twój trener, on po prostu nie ma racji. jeszcze raz proszę: przejrzyj wątki o lonżowaniu, popytaj się o dobrych trenerów.